Kampstart 19:00 Spar Nord Arena

Der er veteranmatch i Odense i aften, når Rungsted kommer på besøg.

Fynboerne kommer fra en dramatisk kamp i Herning fredag, hvor en hård, fysisk match endte med et nederlag til Bulldogs på 3-4 efter straffeslag.

Bagefter var fynboerne nogenlunde tilfredse med indsatsen, men naturligvis ærgerlige over, at det ikke blev til alle tre point, eftersom føringen blev smidt væk, da Herning satsede med seks mod fem i sidste minut.

Det var en aften, hvor lettiske Filips Buncis for alvor trådte i karakter med to scoringer og spillede sin hidtil bedste kamp i sæsonen.

Samtidig stod den fynske defensiv også ganske tæt mod det offensivt stærke Herning-mandskab.

Rungsted spillede vel derimod sin hidtil dårligste kamp fredag aften, hvor det blev til 1-4 mod Aalborg. I modsætning til kampen mod Esbjerg tidligere på ugen, var der ikke meget bid i de veteranmatch-klædte Rungsted-spillere, der aldrig helt kom ind i kampen mod et solidt Pirates-mandskab.

Det forventer vi: At Odense vil forsøge at køre tungt og hårdt på og forsøge at vinde kampen fra start. Rungsted viste dog fornuftigt udebanespil i Esbjerg i sidste uge, så har bestemt også en chance for at snuppe point. Fynboerne dog favoritter med hjemmebanen in mente.

Hold øje med: Hjemmepublikummet vil naturligvis kigge efter Buncis, mens gæsterne håber på at Ludvig Elvenes igen får nettet, som han gjorde det fredag mod Aalborg.

Skader/karantæner: Odense har været uden Mathias Mølgaard i indledningen, hvor Rungsted også har måttet undvære Morten Jensen.

Historikken: Rungsted vandt fire ud af seks kampe i sidste sæson mod Odense – den seneste blev vundet med 6-0 hjemme i Concordium Arena, mens seneste kamp i Odense endte 5-2 til fynboerne.

Statistikken: Jonathan Brinkman er en af de spillere i Metal Ligaen, der står med fire assister (Magee har fem som den øverste i den kategori). Har været stærk som ”bagmand” i Odense. Hos Rungsted står Filip Karlsson stærkt med tre mål i tre kampe .

Metalligaen.tv: Har Kasper Buch på plads til at guide seerne gennem kampen.


UGENS HOLD: Tjek Metalligaen.dk's A-kæde for den forgangne uge Flyvende Finner for stor en mundfuld for SønderjyskE