Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Spændende match i Odense i aften, hvor de to mandskaber kan se tilbage på to jævnbyrdige kampe i slutningen af oktober. 

Både Odense og Rungsted har brug for point i kampen for at hente Herlev og lægge afstand til Rødovre, der i går vandt over Esbjerg og dermed har fået trykket tabellen en lille smule længere sammen inden dagens kamp i Odense.

Spændende hvordan det kreative Rungsted-hold kan udfordre et fynsk mandskab, der formentlig vil stå rigtig tæt i banen for at stoppe Persson, Olsson og de mange andre målfarlige spillere, der huserer hos nordsjællænderne. 

Omvendt har Bulldogs formentlig et mandskab, der er så tæt på fuldtalligt som ikke tidligere i sæsonen, og det må også betyde, at træner Paul Thompson måske har trang til at satse lidt mere fremad med sine to første kæder. 

Skader/karantæner: Radek Cip er stadig ude hos Odense, men der skulle være håb om at både Gorm Topholt og Topi Piipponen er tilbage på isen hos Bulldogs. Rungsted stiller uden Sebastian Bergholt og Nichlas Hardt, der begge er meldt langtidsskadet.

Hold øje med: Sebastian Ehlers havde et par gode landskampe fredag og lørdag og har optimismen i behold. Hos Rungsted har Mattias Persson lavet mange point i få kampe og en Persson i fin form kan i den grad løfte Rungsteds førstekæde og låse op for det stramme Odense-hold.

De indbyrdes kampe: Rungsted vandt på hjemmebane 3-2 over Odense 24. oktober og tre dage senere vandt Odense i straffeslag over Rungsted med 2-1. Helt tight mellem de to hold. 

Det forventer vi: Det kan blive helt tæt for tredje gang. Begge hold har brug for at komme i sving efter pausen og forsigtighed er nok frem for alt. Så vi kan sagtens få en kamp, der kan ryge i overtid. 

Statistikken: Odense fik kun fem point i de seneste fem kampe op til landsholdspausen. Rungsted har været i overtid i tre af de seneste fem kampe før pausen og fire af de seneste fem kampe har været "etmåls-kampe". Måske i aften igen?

 


Aalborg gør klar til Continental Cup - billetter og direkte stream Rødovre kæmpede sig til forløsende sejr mod Esbjerg