Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Hårdt arbejde for både Esbjerg- og Rødovre-spillerne, der var på den i går og nu skal spille i aften igen.

Esbjerg Energy-spillerne trådte vel nærmest direkte fra dynerne og ud i bussen mod det københavnske, hvor Rødovre-spillerne har fået lov at sove lidt længere.

Spændende, hvilket hold, der er i bedst fysisk forfatning efter henholdvis sejr og nederlag mod Herlev og Frederikshavn.

Rødovre kom ikke i nærheden af sejren efter Frederikshavns to hurtige scoringer i slutningen af anden periode, mens Esbjerg fik et væld af chancer foræret af et gavmildt Herlev-forsvar.

Rødovres Mads Eller kalder til "fuld blæs i dag" i Rødovre Lokal Nyt, hvor han også konkluderede følgende om nederlaget i aftes:

- Vi spiller fint i første periode, men det er lidt afventende hockey, for Frederikshavn giver ikke særlig mange chancer. Vi taber kampen i anden periode, hvor der er nogle korte momenter, hvor vi begår nogle små fejl. Det straffer de bare, så det er der, vi taber kampen. Begår vi ikke de fejl, så havde det sikkert stadig stået 0-0, så ved man aldrig, hvad det kunne være blevet til, lød det.

Skader/karantæner: Magnus Carlsen, Lasse Mortensen, Kasper Larsen, Christoffer Frænell og Frederik Kaels er til U20-VM for Rødovre, mens Carlsen, Asperup og Nyquist er ude med skader. Travis Brown, Travis Walsh, Jonas Torbensen og Kasper Krog var for Esbjerg i aftes.

Det forventer vi: Esbjerg ser lidt bredere og skarpere ud pt, mens Rødovre har restitueret bedre op til kampen. Gæsterne er svag favorit.

Hold øje med: Mads Eller tabte sin jubilæumskamp nummer 100 og er stensikkert ude på revanche. Hos Esbjerg blev Trevor Cheek kåret til bedste mand i aftes af hjemmepublikummet.

Historikken: Esbjerg har haft fuldstændig tjek over Rødovre i indeværende sæson med tre rene sejre på 4-1, 3-1 og 3-1. Bag cifrene gemmer der sig også spillemæssig overlegenhed i et par af kampene.

Statistikken: Esbjerg er treer i Metal Ligaen over de seneste 10 kampe pr. hold og har scoret 10 point mere end Rødovre i de seneste 10 kampe.

Esbjerg overlevede Rødovre-comeback og vandt i overtiden Todd Bjorkstrand nyder livet i Stavanger - Danmark er fortid