Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Denne kamp er ventet med spænding i Rødovre, hvor en gammel helt vender tilbage.

Efter fyringen af Thor Dresler, står Magnus Sundquist igen i spidsen for et Rødovre-mandskab, og den vellidte svensker er dermed tilbage i en af sine hjerteklubber efter en kort tur til Rumænien, hvor han indledte denne sæson i SC Csikszereda som er den absolut dominerende klub i landet. 

Men her kunne han ikke blive enig med ledelsen om linjen i at køre et ishockeyhold og da pladsen i Rødovre var ledig, var det oplagt at Mighty Bulls tog kontakt til Sundquist, der siden han senest var i Rødovre, har skabt sig et stort trænernavn i Sverige. Ikke mindst fordi han førte den lille klub Tingsryd meget tæt på oprykning til SHL.

Da han senest var i Rødovre - det er 10 år siden - lykkedes det for ham at hente bronze, og han var meget respekteret i sin tid i klubben, hvor han også var med som back, da Rødovre vandt sit seneste danske mesterskab i 1999. Det er mange år siden.

På den baggrund er Sundquist altså tilbage i boksen i aften mod Frederikshavn, og det skal blive spændende at se, hvilken "impact" det kan gøre for hjemmeholdet, der møder Metal Ligaens nummer to, White Hawks, der kan sikre sig en plads i Metal Final4 ved bare at hente en enkelt pind.

Frederikshavn har været godt kørende i hele sæsonen, fik stoppet "blødningen af skader" ved at hente Halme og Goluha ind for at dække huller, og nordjyderne har gennemgående spillet en flot sæson. En af hemmelighederne ligger i fremragende målmandsspil af både Seldrup og Galansky.

Kan en nymotiveret Rødovre-hold stoppe White Hawks? Det bliver en vanskelig start for Sundquist.

Skader/karantæner: Rødovre stillede senest i Herning uden sine tre svenske spillere, mens Frederikshavn stadig har Bumagin, Bertelsen, Mieritz og Mads Larsen på skadeslisten sammen med målmand Galansky.

Det forventer vi: Et Rødovre-hold, der går til stålet og giver ALT for en hurtig genrejsning. Men er det nok mod solide White Hawks?

De indbyrdes kampe: Seneste match endte meget stille og roligt med en 3-1-sejr til Frederikshavn på hjemmebane i Nordjyske Bank Arena.

Statistikken: Frederikshavn har 12 point og har blot lukket otte mål ind i de seneste fem kampe, Rødovre har i samme periode kun snuppet et point og lukket 22 kasser ind. Hårde odds for aftenens hjemmehold.

Hold øje med: Trænerskiftet kan blive en anledning til, at Rødovres imports - vel stort set alle som en - finder formen fra begyndelsen af sæsonen og begynder at spille de tiltænkte hovedroller. Hos Frederikshavn har Christopher Frederiksen hidtil haft en flot sæson. Fortsætter han takterne i aften?


SKARPE SKUD: Flotte billeder fra kampen mellem Esbjerg og Rungsted SKARPE SKUD: Billeder fra Herning-Rødovre