Kampstart 19:30 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls har brug for point. 

Meget længere er den ikke. Gode, spillemæssige takter er ikke nok, og de tætte matcher skal forvandles til mere, hvis Rødovre skal hænge på de øvrige mandskaber, der slår hinanden på kryds og tværs.

Der skal en stime i gang. I aften kommer Frederikshavn White Hawks på besøg. 

- Der er ikke plads til mange fejl eller fejlafleveringer imod et tophold som Frederikshavn. Der skal være fokus på de ting, vi gør godt og de ting, der har gjort os gode det sidste stykke tid. En god balance imellem optimisme og respekt for modstanderen er vigtig, siger Rødovres cheftræner Magnus Sundquist om kampen fredag til klubbens hjemmeside. 

- På trods af nederlaget sidste kamp imod SønderjyskE (0-5), er humør og revanchelysten i top, så den kamp slår ikke spillernes moral væk, fortsætter den 55-årige træner.

Frederikshavn kommer til Vestegnen med optimisme i bagagen efter den flotte 3-1-sejr over Herning, der blev grundlagt på en flot start. Den sejr bragte White Hawks midlertidigt på førstepladsen, men den tog rivalerne fra Aalborg altså tilbage i går igen. 

For en uge siden var White Hawks også over broerne, og det kostede altså et 0-2-nederlag hos Herlev efter en skidt indsats, hvor specielt den nordjyske offensiv ikke var specielt skarp. Spændende, om Pasanen måske overrasker taktisk med en offensiv approach til kampen i aften, så Rødovre ikke får initiativet serveret fra start.

Statistikken: Rødovre SKAL hente point på hjemmebane. 13 af 14 point er hentet i Rødovre Centrum Arena. Frederikshavn står til gengæld som Metal Ligaens næstbedste udehold med 19 point. 

Det forventer vi: Tæt kamp, hvor Rødovre bliver nødt til at give det maksimale i jagten på point og på en stime. 

Skader/karantæner: Rødovre var uden Alberto Pison og Jonatan Nielsen i Vojens for nylig. Galansky, Mads Larsen, Oliver Anker Christensen og Bumagin var senest på skadeslisten hos Frederikshavn. 

De indbyrdes kampe: Har givet to tætte matcher. Frederikshavn vandt 3-1 hjemme og det seneste opgør i Rødovre blev afgjort til nordjydernes fordel i kampens absolutte slutfase. Det blev 2-1 til White Hawks.

Hold øje med: Lucas Andersen scorede to gange senest mod Herning og kan blive en afgørende faktor i aften igen. Hos Rødovre er der brug for mål. Kunne en mand som Johan Lundgren træde til?

 

 

 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy Jacob Böll bliver fast mand i Rødovre