Kampstart 14:30 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre blev "malet ned", da Herning senest tog imod i Kvik Hockey Arena, men med et skarpere Rødovre-hold kombineret med et karantæneramt Herning-mandskab må vi forvente en tættere kamp i eftermiddag, hvilket Rødovres assisterende træner Morten Andreasen også pointerer i dag.

 Vi skal rette op på de simple pucktab og markeringsfejl, som har givet for mange og for lette chancer til vores modstandere. Derudover skal vi være skarpere og en anelse mere direkte i vores angrebsspil, så vi får scoret på de muligheder, vi skaber, siger han. 

- Det positive, som vi kan tage med os, er, at vi har været helt med i de sidste kampe. Til trods for at vi ikke har fået point med, har vi været med langt henne i kampene og skabt chancer til at få point med, lyder det fra Morten Andreasen.

Senest tabte Rødovre hjemme 2-3 mod Esbjerg.

Herning kommer også fra et nederlag mod Esbjerg, der virkelig har været på "udebaneraid" på det seneste. Efter nederlaget fredag har det været hurtigt videre for Blue Fox, siger træner Ben Cooper til Herning Folkeblad.

- Kampene kommer mange og hurtigt efter hinanden lige nu, så vi har ikke megen tid til at have ondt af os selv. Nu evaluerer vi nederlaget og ser fremad, siger Ben Cooper til avisen. 

Historikken: Rødovre vandt de to første opgør i sidste sæson med 3-0 hjemme og ude. Men siden de to matcher er det bare gået modsat vej. Herning har vundet fem på stribe mod Rødovre med samlet 22-5, opgøret i denne sæson med 4-1 i Kvik Hockey Arena. 

Statistikken: Andre hos Rødovre må snart tage over som topscorer for Benjamin Mauritzen, der stadig er Mighty Bulls bedste mand i pointligaen med sine syv point. Hos Herning står Mark MacMillan med sine syv assister for mange glimrende oplæg.

Skader/karantæner: Herning var fredag stadig uden Mads Christensen og Anders Poulsen og må altså nu undvære de karantæneramte Rasmus Nielsen og Reid McNeill. Rødovre var uden Joshua Heerwagen, Nicklas Carlsen, Nikolaj Zorko og Brett Welychka senest mod Esbjerg. 

Det forventer vi: Rødovre MÅ komme med al mulig fart og motivation i eftermiddag i jagten på point. Chancen er der i dag, når Herning formentlig kommer næsten uden en kæde af stamspillere.

Hold øje med: Med to backer ude kommer Patrick Madsen til at tage et kæmpe slæb i Hernings defensiv. Hos Rødovre er det afgørende, at defensiven ikke svigter og laver dumme fejl som mod Esbjerg senest. 

 


FEM SPILLEDAGES KARANTÆNE til Reid McNeill, Herning Blue Fox OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE