Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Sidste kamp før den ultrakorte julepause i Metal Ligaen.

Rødovre Mighty Bulls tager imod Odense Bulldogs hjemme i Rødovre Centrum Arena, og hjemmeholdet trænger til point. Magnus Sundquist, Rødovre-træner, gør status efter det nylige 2-3-nederlag mod Frederikshavn. 

- Efter den store skuffelse imod Rungsted på i Rødovre Centrum Arena, slog vi som hold tilbage og leverede en spillemæssig god kamp imod et formstærkt Frederikshavn hold, der burde have givet en sejr eller i hvert fald point. I en kamp som denne er det små marginaler, som afgør kampen til fordel for Frederikshavn.

- Jeg er glad for hvordan holdet responderede efter nederlaget i sidste hjemmebanekamp (2-9 mod Rungsted), hvor de gik ud igen og spillede noget god hockey, både i egen zone og i offensiv zone. Alligevel giver vi stort set 2-3 mål væk, som gør at vi taber kampen. De individuelle fejl er svære bare at fjerne, så det er op til den enkelte spiller at lære af dem og minimere fejlene for fremtiden. Vi SKAL være mere direkte mod modstanderens mål, så vi får flere ”grimme mål” til vores fordel, ud fra de chancer vi skaber, lyder det. 

Odense Bulldogs kommer fra en 6-2-sejr hos SønderjyskE og 5-6 hjemme mod Esbjerg i de to seneste kampe. Det har været en ordentligt omgang tjubang-hockey på det seneste for Odense, og der er næppe tvivl om, at træner Thompson appellerer til lidt mere defensiv disciplin som udgangspunkt. 

Historikken: Rødovre har det gennemgående vanskeligt mod Odense. Fynboerne har scoret 22 mål mod Rødovre i tre kampe i denne sæson og har logisk nok scoret ni point på den konto. 

Statistikken: Og tager vi den et par kampe videre til sidste sæson vandt Odense 8-1 og 7-2 i de sidste to kampe mod Rødovre. Så 37 mål i de fem seneste kampe. Der er ingen tvivl om, at Rødovre skal begynde med at lukke af defensivt i dag. 

Hold øje med: Der må ikke være slinger i valsen i Rødovres defensive zone i dag. Der er ikke plads til svipsere som i Frederikshavn. Hos Odense fik Westin Michaud en fin debut i Vojens for nylig. Fortsætter han?

Det forventer vi: At Rødovre arbejder hårdt fra start for at holde kampen tæt. Det må være det primære formål for Mighty Bulls. Fynboerne favorit grundet det mentale overtag. 

Skader/karantæner: Rødovre melder Alberto Pison ude. Odense spillede i Vojens uden Arturs Salija, Gunars Skvorvocs, Henry Hardarson og Philip Rafnsson (U20-VM). 

 


VIDEO: PHILLIP SCHULTZ efter Herning-Esbjerg Dzerins matchvinder i straffeslag i dramatisk affære