Kampstart 19:00

Det er et Rødovre-hold under pres, der møder Rungsted i dagens sjællandske klassiker. 

Mighty Bulls har tabt fire kampe på stribe, skadeslisten er tung og lang, samtidig med, at selvtilliden formentlig heller ikke er helt i top. Hårdt job for øjeblikket for træner Lehtonen og Mighty Bulls-spillerne, der kan glæde sig over, at forspringet til niendepladsen og Odense er så komfortabelt (15 point), at der ikke er fare på færde lige om hjørnet.

På den måde kan Rødovre spille nogenlunde frit i aftenens opgør mod lokalrivalerne, og træner Lehtonen så også fornuftige takter i kampen for nylig mod Esbjerg.

- I Esbjerg så jeg spillerne have den rigtige attitude, som vi totalt missede i Herlev. Få fejl kan koste point, men efter en svær første periode kontrollerede vi pucken mere og vi skabte flere scoringschancer end Esbjerg. Men de udnyttede deres, og det gjorde vi ikke, lyder det fra cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Rungsted kommer fra en 6-2'er over Odense - en kamp, der hverken var dramatisk eller kontroversiel. Det virkede som om Rungsted kunne skrue op ved lejlighed og i sidste halvdel af kampen sad de forsvarende mestre totalt på bundholdet.

Mon ikke der er fuld koncentration fra start hos Rungsted i aften, hvor det gælder om at sætte sig mentalt på rivalerne fra første minut?

Det forventer vi: At Rødovre vil slide og slæbe alt, hvad der overhovedet er muligt for at drille et individuelt stærkere og mere sammenspillet Rungsted-mandskab. Kun med 110 procents arbejde har Rødovre en chance i aften.

Skader/karantæner: Rødovres skadesliste talte i Esbjerg både Kasper Jensen, Matt O’Connor, Nicklas Carlsen, Matthias Asperup og Julius Nyquist, mens Rungsted var uden Bertram Jelert og Anders Poulsen i Odense. 

Hold øje med: Hos Rødovre er det op til blandt andre Virtala-brødrene at træde i karakter med Carlsen og Asperup ude med flere ude. Rungsteds Lucas Andersen lavede et blæs af et baghåndsmål i Odense og spiller sig stille og roligt i form. I aften tilbage på sin gamle hjemmebane, hvor han tidligere har domineret både juniorrækkerne og 1. division på fineste manér.

Statistikken: Der er garanti for underholdning, når Rungsted spiller ishockey for øjeblikket. I de seneste fem Rungsted-matcher er der scoret otte mål i gennemsnit. Måske en god odds-fidus i aften med et spil på mange mål?

Historikken: Rødovre har vundet tre af de seneste fire hjemmekampe mod Rungsted, mens begge matcher i indeværende sæson er endt med hjemmesejre. Rødovre vandt 4-1 tidligt på sæsonen, Rungsted tog revanche med sikre 9-5 senest. 


Konsta Mäkinen forlænger med SønderjyskE Mathias Mølgaard ude for sæsonen med skulderskade