Kampstart 19:00 i Holger Danske Arena

Rødovre Mighty Bulls kæmper for ottendepladsen, SønderjyskE for andenpladsen.

Sådan kan forudsætningerne stilles op denne onsdag, hvor vi har en enkelt Metal Liga-kamp på tapetet.

Med de seneste resultater in mente, er der ikke tvivl om, at SønderjyskE er favorit. 

Anders Førsters mandskab har blot tabt en enkelt kamp i kalenderåret 2024, mens Rødovre har fået lussing på lussing siden landsholdspausen tidligere i denne måned.

Det har ganske enkelt ikke rullet for Rødovre, der må håbe på, at en "såret tyr" er den farligste udgave af Mighty Bulls. 

Det sker, at Rødovre overrasker, når man mindst venter det. Hvad med i aften? Der er fuld respekt Rødovre fra SønderjyskE-kaptajn Villiam Haag.

– Vi vil møde et Rødovre hold som er desperate efter at få point for at sikre sig den sidste playoff plads, så der skal virkeligt spilles disciplineret og koncentreret ishockey i samtlige 60 minutter. Rødovre skøjter godt og giver aldrig op, så det gælder om at holde fokus kampen igennem, siger han til klubbens hjemmeside. 

- Jeg ved det lyder kedeligt, men vi skal spille simpelt og tage kloge beslutninger, så at vi undgår at Rødovre får gang i deres spilvendinger lyder det fra SønderjyskE-kaptajnen.

Det forventer vi: SønderjyskE er solid favorit, men hvis Rødovre får den nødvendige fart i skøjterne, kan gæsterne måske trues.

Hold øje med: En storkamp i Rødovre-målet er påkrævet mod det pt. hidsige SønderjyskE-angreb, hvor Nikolaj Krag-Christensen er den mest scorende.

Skader/karantæner: Mads Eller stadig ude med karantæne hos Rødovre, der også manglede Magnus Nielsen og Marcus Almquist senest i Odense. SønderjyskE spillede senest i Esbjerg uden Will Pelletier, Daniel Kønig, David Madsen og Patrick Galbraith. 

Historikken: Rødovre har taget en enkelt sejr over SønderjyskE. 6-5-sejren kom faktisk et par dage før Mario Simionis afsked med klubben.

Statistikken: Formbarometeret taler også en slags sprog. Rødovre står med nul point 5 kampe, mens SøndejyskE har 12 point i sine seneste fem kampe. 

Metalligaent.tv: Har Jannik Sønderby på plads til kampen i Holger Danske Arena. 


Smal SønderjyskE-sejr i Holger Danske Arena Odense vandt tæt match hjemme mod Aalborg