Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Det er noget af en lækkerbid, der venter for tilskuere og seere i aften, når Metal Liga-programmet afsluttes før jul. Formstærke Rungsted Seier Capital tager imod Aalborg Pirates, og det kan næppe undgå at blive underholdende. Sportschef hos Aalborg Pirates, Ronny Larsen, blev op til kampen interviewet af Rishøjs Corner og Larsen glæder sig til matchen. 

- Rungsted er et af hold, jeg personligt glæder mig over. De har en spillestil, som jeg godt kan lide, og som minder meget om vores. Der plejer altid at være god fart på og det er rigtig gode ishockeykampe. Det bliver det også i aften, siger Ronny Larsen.

Aalborg har "kampe i hænderne" i forhold til konkurrenterne i toppen fra Herning og SønderjyskE, og kan med en sejr skyde sig direkte ind i kampen om førstepladsen.

Det bliver formentlig uden den nye mand, Brayden Low, medmindre sagsbehandlingen er gået overdrevet hurtigt. 

Rungsted kommer med en 9-2-sejr hos Rødovre i bagagen, og en offensiv, der har været stærkt fungerende siden Brett Thompson kom til byen. Der er mulighed for at rulle på med fire stærke kæder og de offensive backer kommer længere og længere frem og "skyder med". Se bare Morten Jensens fine mål mod Rødovre, hvor han gled op gennem banen og sikkert scorede bag Rørth. Jensen bliver giftig i den sidste del af sæsonen.

Det forventer vi: En åben kamp med masser af god hockey og seværdig ishockey. Det ligner en 50-50-omgang i det nordsjællandske.

Hold øje med: Går Morten Jensen i offensiven for Rungsted i aften? Og kan han og kollegerne stoppe Trevor Gooch i den anden ende?

Skader/karantæner: Nick Moutrey og Jacob Gammelgaard sad ude for Rungsted senest. Patrick Bjorkstrand har været ude for Aalborg på det seneste. Nordjyderne har spillet uden Andreas Nielsson under U20-VM i Norge, men det er længe siden, at den talentfulde angriber har været i truppen. 

Historikken: Fjerde gang de to hold tørner sammen. Aalborg har vundet de tre første opgør. Først 3-2 efter straffeslag i Bitcoin, derefter 5-1 og 4-2 på hjemmebane.

Statistikken: Nummer et og to på formbarometeret - begge hold med 12 point. Rungsted har scoret hele 26 mål i de seneste fem kampe. 


VIDEO: SE MÅLENE fra Rødovre-Odense Odense slog Rødovre for fjerde gang i sæsonen