Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Stor spænding før kampen i aften, hvor Joachim Blichfeld debuterer for Frederikshavn.

Nok er der altid spænding, når en NHL-kontrakteret spiller får chancen i Metal Ligaen, men når det er en dansker, er det ekstra krydderi, og en målscorertype som Blichfeld kan måske rykke ind og gøre en forskel på White Hawks-holdet.

Det kunne sagtens ligne en konstellation, hvor han skal sættes op af en Jesper Jensen, der synes at være den perfekte mand til at lægge pasninger til Blichfeld.

Når det er sagt, så skal Frederikshavn naturligvis først op og presse Rungsted, og det kan blive vanskeligt nok i sig selv mod et stabilt kørende Rungsted-hold, der har fundamentet på plads og med Mathias Røndbjerg som ekstra mand i forsvaret, har Rungsted fået endnu et stabilt element i en bred defensiv. Men nordsjællænderne skal rejse sig ovenpå nederlaget i Aalborg.

- Sportsligt spillede vi kun en kamp mod Aalborg i sidste uge, og det var en noget blandet pose bolsjer. I første periode var vi suverænt det bedste hold, og jeg var overbevist om, at vi nok skulle finde en vej til point. Desværre udviklede anden og tredje periode sig ikke, som vi havde håbet, og selv om stillingen var 3-3 med 10 minutter igen, endte det med et nederlag på 3-6. Det var et nederlag, vi kan takke os selv, eftersom vi af uforklarlige årsager stoppede med at spille i anden halvdel af kampen. Det skal blive bedre i fremtiden, konstaterer Rungsted-direktør Thomas Friberg i dagens kampprogram.

Hold øje med: Naturligvis den gode Blichfeld, der skal gøre impact før den formentlig snarlige afgang til Nordamerika. Hos Rungsted kigger vi på Morten Jensen, der hidtil har spillet en god sæson og fortsat banker kraftigt på til en dansk landsholdsplads.

Det forventer vi: Kampene mellem Rungsted og Frederikshavn har ofte været præget af stor uforudsigelighed. Også i aften er det svært at udpege forløbet. Et sammenspillet og koncentreret Rungsted-hold må dog være favorit. Blichfeld eller ej.

Historikken: Sidste sæson tog Rungsted 11 af 18 mulige point mod Frederikshavn, der dog vandt den vigtigste i sæsonen via 2-0 i Metal Cup-finalen. 

Statistikken: Rungsted står med 12 point i de seneste fem kampe, mens Frederikshavn med otte point i de seneste fem kampe har været lidt op og ned - dog til den positive side.

Skader/karantæner: Frederikshavn har haft Aleksandr Bumagin lidt inde og ude på det seneste, men har til gengæld Kyle Hope tilbage fra overstået karantæne. Mathias L. Hansen og Gustav Green var ikke med hos Rungsted senest i Aalborg. 


Amputerede Herning afklapsede Odense med hele 7-1 Karantæner: 4 spilledage til Daniel Madsen, Aalborg - 6 spilledage til Mark MacMillan, Herning