Kampstart 20:15 i Bitcoin Arena

Mens andre hold har været i venteposition på grund af Corona og et "smalt kampprogram" har Rungsted spillet "tic-tac-toe" mandag, onsdag og nu fredag. 

Det har foreløbig resulteret i et par nederlag til Esbjerg og dermed vel også et definitivt farvel til muligheden for at spille med om top fire-placeringerne. 

På papiret har de forsvarende danske mestre dog stadig et hold - hvis i stærkeste opstilling og i topform - som kan blive ganske vanskeligt at danse med i en eventuel kvartfinale. 

Det er den rejse frem mod topform og kvartfinale, som Rungsted-mandskabet nu begynder at indlede, for som assisterende træner Flemming Green flere gange har sagt i forbindelse med tv-transmissionerne, er det ikke muligt "at trykke på en knap" og derefter spille sig ind i kvartfinalen. 

I aften får formen virkelig en lakmustest, for Herning Blue Fox har været bundsolide på det seneste og det har resulteret i en førsteplads i grundspillet. Herning har ikke vundet grundspillet siden 2017/18, så der er virkelig noget at slås for frem mod sæsonens afgørende kampe. 

Læg dertil, at Teemu Pulkkinen altså er kommet til. Der er næppe tvivl om, at man forventer mål af den nye mand i de marineblå trøjer. 

Skader/karantæner: Rungsted var i Esbjerg uden Sebastian Bergholt, Mathias Røndbjerg og Nichlas Hardt og den nye mand David Madsen, mens Herning mere eller mindre træder op med fuldt hold for tiden. 

Det forventer vi: Et Rungsted-hold, der skal opad i kadence mod de altid snu midtjyder på udebane. Det kan sagtens blive helt tæt. 

Hold øje med: Rungsted skal have sparket gang i målscoringen. Hvem byder ind? Er det en Frederik Bjerrum i aften? Hos Herning er der naturligvis øjne på den nye mand, Pulkkinen, der kommer direkte fra den finske Liiga. 

De indbyrdes kampe: Herning vandt den første 2-0, siden har det altså været tre gange overtid/straffe med Herning som vinder to gange, Rungsted med en enkelt sejr. 

Statistikken: Herning topper formbarometeret med 13 point i de seneste fem kampe, hvor Rungsted i samme periode kun har erobret fem "pinde". 

 


Bulldogs bed SønderjyskE i haserne og vandt 4-2 OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs