Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Rungsted Seier Capital er for alvor kommet i gang og har fået spillet sig direkte ind i kampen om Metal Final4 med sejre over Herning og Frederikshavn på det seneste.

Vinder nordsjællænderne i aften over Odense, er Rungsted også med i kampen om andenpladsen. Lige nu hedder den 17-13 i Odense-favør, når man sammenligner de to hold, men den afstand kan altså formindskes til et enkelt point.

I det hele taget vil en Rungsted-sejr i aften åbne endnu mere op for Metal Final4-ræset.

 En sådan åbning er Odense naturligvis ikke interesseret i. Fynboerne er kommet en anelse ned på jorden igen efter en flot sæsonstart, og har altså senest tabt til både Aalborg og SønderjyskE.

Kampen mod SønderjyskE fredag aften var med et Bulldogs-mandskab uden frygtelig meget bid - det skal findes i aften, hvis fynboerne vil have point med hjem fra Rungsted.

Det forventer vi: Et kompakt fynsk mandskab vil først og fremmest forsøge at sørge for, at defensiven fungerer. Bryder Rungsted igennem den fynske fysik? Det ligner et helt lige opgør. 

Metalligaen.tv: Henrik Bauch er på plads for at guide dig igennem til matchen i Concordium Arena. 

Hold øje med: Morten Jensen scorede to mål i Frederikshavn og fik en game misconduct oveni. Han er Rungsteds absolutte profil lige nu. Hos Odense skal Gunars Skvorcovs finde rytmen fra de første tre-fire kampe, hvor han var stærkt kørende. 

Skader/karantæne: Rungsted er i stærkeste opstilling for øjeblikket. Odense spillede senest uden Rasmus Simonsen, Mathias Mølgaard og Alberto Pison. 

Historikken: Første kamp mellem de to mandskaber i denne sæson gav en sejr til Odense i en kamp, der endte med at være uhyre tæt. Odense vandt 4-3, men Rungsted pressede hårdt på i slutfasen.

Statistikken: Målmandsduel mellem Oskar Östlund og Mitch Gillam. Svenskeren i Rungsted-buret står med en redningsprocent på 88.05, men Gillam står med 92.2 hos Odense. Kan Östlund rykke tættere på kollegaen i aften?

 


PLUTO TV sender Metal Liga-ishockey fra i aften og hver tirsdag OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls