Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Efterdønningerne fra den ærgerlige match i Rødovre fredag aften trak en lige linje til aftenens opgør i Bitcoin Arena, der bliver spillet uden tilskuere i gæsteblokken og så vidt muligt uden Rødovre-sympatier på lægterne.

Nok om det i denne omgang. På isen tog Rungsted sejren med 2-0 over Rødovre i en ganske jævnbyrdig kamp fredag aften. Det var såmænd ikke fordi Rungsted var så meget bedre spillemæssigt, men lidt skarpere foran begge mål.

Og så havde man lige de notoriske måljægere Andersson og Rosenthal til at sætte kasserne.

Der var fokus på defensiven fra begge mandskaber, og mon ikke det også er tilfældet i aften i Bitcoin Arena, hvor det vigtigste er at holde tæt foran de respektive målmænd.

Vi må også forvente lidt højere tempo og større intensitet fra begge hold. Nu er den lille julepause helt ude af benene.

Historikken: Rungsted har fået overtaget i den indbyrdes serie og fører nu med 3-1 i sejre og 8-4 i point i de to holds matcher.

Statistikken: 2-0-sejren var anden gang i sæsonen, Rungsted holdt buret rent. Første gang var i den kuriøse 9-0’er over Herlev. Rødovre har tre ”nuller” i sæsonen – to mod Herning og et enkelt mod topholdet Aalborg.

Det forventer vi: Endnu en tæt kamp, hvor de to hold kommer til at lede efter det første, vigtige mål. Rungsted har dog et vist mentalt overtag på grund af sejren for et par dage siden.

Skader/karantæner: Rungsted fik tilføjet Nikolai Gade til skadeslisten, der i forvejen talte Poulsen, Jelert og Persson. Rødovre seks mand ude fredag og stiller formentlig med samme lineup i dag.

Hold øje med: Unge Maksim Popovic leverede en god indsats hos Rødovre igen, og er vel i gang med at spille sig til et permanent ophold hos Mighty Bulls. Rungsteds Rasmus Andersson viste målscorerkvaliteter i Rødovre og har et meget stort potentiale på den konto. Også til mere end Metal Ligaen.


Riley Bourbonnais skifter til Kristianstads IK Historiens yngste? Herlev stillede med 14-årig reserve og målmandspar på 33 år i alt