Kampstart 15:00 i Bitcoin Arena

Nichlas Hardt så pucken komme glidende, lagde op til skud og hamrede så pucken højt ind i nettet bag Patrick Galbraith. Kæmpe jubel i Rungsteds boks. Hardt knyttede næven og kørte stille og roligt mod sin egen boks for at bokse næve med holdkammeraterne. Slagskuddet til 3-2 var ikke et typisk Hardt-mål, men indimellem sidder pucken bare, hvor den skal - og det gjorde den fredag aften kort før tid for Hardt.

I de resterende minutter af kampen stod Rungsted-mandskabet så godt på isen, at SønderjyskE ikke engang var i nærheden af Cristopher Nihlstorp. Den perfekte afslutning på kampen for gæsterne fredag aften og udligning til 1-1 i serien.

Men - minutter forinden havde SønderjyskE såmænd haft mulighed for at afgøre kampen to gange. Begge muligheder til Yannick Vedel, der i to hurtige omstillinger fik to gode chancer. Men den ellers så skarpe Vedel måtte se Nihlstorp og stolpen parere.

Det kunne have været afgørelsen i SønderjyskE's favør.

Begivenhederne fra kamp to siger meget om, hvor tætte kampene har været hidtil. Det har været marginaler, der har afgjort sagerne i begge matcher, og det er ganske sandsynligt, at det også bliver tæt i dag.

Får Mattias Persson skabt det nødvendige rum med sit fantastfulde spil? Får Yannick Vedel hul på bylden igen? Kan SønderjyskE stoppe den umådeligt offensive og herligt spillende Shane Hanna? Eller fanger gæsterne Rungsted i fremdrift og slår til på de lynende hurtige omstillinger?

Det er slutspilsguf, der dukker frem på streamen i dag. Ingen tvivl om det.

Statistikken: Rungsted mangler stadig at få scoret i powerplay, på den måde kan man virkelig sige, at Rungsted har "noget til gode". SønderjyskE har Cam Brown som en af de absolut dominerende aktører. Han spillede 17 minutter og leverede både mål og assist fredag aften.

Historikken: Fire ud af de seneste seks opgør mellem de to hold har været etmåls-kampe. Et godt bud, at det også bliver tilfældet i dag.

Det forventer vi: At SønderjyskE kommer bedre ud fra start end i de to første kampe, hvor Rungsted har siddet på begivenhederne i første periode. Hjemmeholdet smal favorit i dag efter den stærke udgang fra kamp to.

Skader/karantæner: SønderjyskE uden Daniel Nielsen, mens Kasper Diedrichsen formentlig var valgt fra til fordel for en 13. angriber. Det var Mikkel Jensen, der sagtens kunne banke på til en plads i eftermiddag. Anders Biel sad ligeledes ude. Rungsted havde Green og Bjerrum tilbage og spillede på den måde med en større tyngde end i kamp et. Marcus Olsson stadig ude for grundspilsvinderne.

Hold øje med: Matt Salhany dukker ofte op som "trold af en æske" hos sønderjyderne, mens Rungsted endnu ikke har set en scoring af Rasmus Andersson i serien. Måske i eftermiddag?

STREAM: Rungsted Seier Capital-SønderjyskE OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy