Kampstart 20:00 i Frøs Arena

Det gælder vigtige Metal Final4-point for SønderjyskE og måske et sidste håb i det regnskab for Frederikshavn, der er inde i en dårlig stime for øjeblikket. 

Nordjyderne kommer til Vojens med hele fem nederlag på stribe og uden mål i tre af de seneste fem kampe. Det kan man vel godt kalde lidt af en krise, der har begravet White Hawks på ottendepladsen med kun Rødovre under sig. Men der var trods alt optimisme efter 0-2 i Herning søndag eftermiddag som nordjydernes hjemmeside skriver i optakten:

- Christopher Frederiksen sagde det egentligt meget rammende, da han efter 0-2 nederlaget mod Herning Blue Fox konstaterede, at man havde spillet sin bedste kamp længe. Der manglede bare den vigtige ingrediens, som man kalder mål. Spillet var til mere, men effektiviteten savnede noget. I hvert fald var det godt at se, at høgene var klart bedre end i hjemmebeten mod Odense Bulldogs. Der var man ærligt talt ikke gode, lyder det. 

Det var 0-3 hjemme fredag aften mod Odense på en aften, hvor SønderjyskE samtidig tabte 0-7 i Aalborg.

Vi havde som hold en fælles off day i Aalborg og kollapsede fuldstændigt. Skaderne skal ikke være en undskyldning, og vi ved alle at det var uacceptabelt. Som det ser ud lige nu, så får vi nogle folk tilbage i lineup, og jeg forventer at vi som hold viser at kampen i Aalborg var en undtagelse, siger Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

- Frederikshavn har ganske vist tabt fem kampe i træk, men det har været efter forholdsvis tætte kampe, så vi skal for alt i verdenen undgå at undervurdere dem – vi skal være klar fra start og vise det ishockey, vi ved, vi kan spille, siger Mario Simioni. 

Skader/karantæner: Frederikshavn formentlig stadig uden Jesper Jensen, der stadig døjer med efterveerne fra en hjernerystelse tidligt på sæsonen. SønderjyskE giver debut til Alex Lavoie og har Nicolaj Henriksen tilbage (udgik i Aalborg). Også Villiam Haag skulle være klar igen. To unge, Jonas Borring og Mikkel Skov, er ramt af sygdom, men kan erstattes af Mathias Kløve. Mathias Borring er i gang med en længerevarende skadespause. 

Det forventer vi: SønderjyskE har chancen for at vinde et point ekstra i Metal Final4-tabellen i forhold til kampen 25. september og vil gøre alt for at ryste et svækket frederikshavner-hold yderligere. 

Hold øje med: Alex Lavoie er i debut for SønderjyskE, mens en anden Alex - Bumagin - stadig har sit første mål til gode for Frederikshavn. 

Historikken: Fortæller om at SønderjyskE har haft godt fat i Frederikshavn hidtil i sæsonen. Det blev 7-0 i en træningskamp, 4-0 til SønderjyskE i Nordjyske Bank Arena i sæsonens første møde og altså 4-3 efter straffeslag i Frøs Arena 25. september.

Statistikken: Frederikshavn er med nul point i fem kampe helt i bund af formbarometeret for de seneste fem kampe, hvor SønderjyskE med seks point heller ikke klaret sig alt for godt. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy METAL FINAL4: SønderjyskE-Frederikshavn i aften tæller med i regnskabet