Kampstart 18:00 i Frøs Arena

Der er lagt op til stor ishockeyfest i Vojens i aften, hvor den tidlige kampstart giver anledning til en god lang fest efter kampen og naturligvis også under matchen.

Masser af tilskuere her i efterårsferien og formentlig også et godt slæng tilrejsende fans fra Odense. Det skal nok blive en god hockeyaften i Vojens, hvor to selvtilldsfyldte mandskaber kommer for at hente tre point. 

- Det er ingen let opgave der venter os. Odense er stærke i år og de har sandsynligvis deres nye russiske forward med i line up. De har spillet modent hockey i år. De spiller klogt og afventende når de ikke har pucken, så vi skal være skarpe når vi selv spiller pucken rundt og tage nogle kloge beslutninger undervejs.

- I Frederikshavn spillede vi kun 40 minutters ishockey og i Rungsted spillede vi en fuld kamp på 60 minutter. Det skal vi også gøre mod Odense, for der er vigtige Final4-point på spil her i weekenden, lyder det fra Sønderjyske-cheftræner Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

Den nye russer, der bliver talt om, er Alex Torchenyuk, der formentlig får sin debut for Odense i aften.

Spændende 30-årig spiller, der for en håndfuld sæsoner siden snittede næsten et halvt point i KHL. Det vidner om et vist topniveau, men mon ikke han lige skal have et par kampe eller tre til at spille sig i gang?

Skader/karantæner: Odense har formentlig også Tanus tilbage, så skadeslisten ender på Cip, Kamph og Piipponen. Hos SønderjyskE manglede man senest Yannick Vedel, Cam Brown og Anton Öhman. 

Det forventer vi: En hård fysisk kamp, der sagtens kan blive helt tæt og jævnbyrdig til det sidste. Special Teams kan sagtens blive afgørende mellem to hold, der står godt i banen. 

De indbyrdes kampe: Tidligt på sæsonen vandt SønderjyskE 1-0 i en kamp mellem to skadesramte mandskaber. Begge hold er helt anderledes trimmet i aften. 

Hold øje med: Naturligvis Torchenyuk, men også Sebastian Ehlers har virkelig leveret en god sæson og er oppe på 10 point allerede. Hos SønderjyskE kommer Mike Szamtula stille og roligt i gang, scorede et fint mål mod Rungsted for et par dage siden.

Statistikken: SønderjyskE er etter på formbarometeret over de seneste fem kampe, mens Odense her ligger i den bedste halvdel med otte point. Slet ikke noget dårligt udgangspunkt for en god ishockeykamp. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox VILD KAMP OG 13 MÅL i Esbjerg - alt endte i straffe