NHL-spilleren fik kun to kampe og skift i Rungsted-trøjen

Patrick Russell nåede kun lige at runde Metal Ligaen, inden et vrid i knæet - som assisterende træner Flemming Green fortalte det - i kampen i Vojens for små to uger siden satte ham ud af spillet.

Det betyder, at Russell nu må holde fire til seks ugers pause, skriver Rungsted-direktør Thomas Friberg i kampprogrammet op til matchen i aften mod Odense. Og det betyder dermed også, at Russell ikke kommer til at spille mere for Rungsted i denne sæson.

- På den positive side kommer det ikke til at påvirke hans NHL-sæson, men yderligere fire-seks uger betyder, at Patrick ikke spiller mere hos os. Selv om det kun blev til lidt over to kampe for os, har vi været meget glade for Patrick som en del af holdet i denne sæson og ønsker ham held og lykke i det nordamerikanske, lyder det i programmet. 

- Jeg vil ærgre mig, hvis jeg ikke kommer til at spille flere kampe for Rungsted, men NHL-campen i Edmonton er mit vigtigste mål. Som det ser ud lige nu, bliver det formentlig engang i december, lød det fra Patrick Russell i går i et interview med BT. 


JONAS BRØNDBERG-DEBUT for Aalborg i aften Frederik Brændgaard på kontrakt i Herning Blue Fox