Den populære svensker har skrevet kontrakt for endnu et år hos Herning Blue Fox

Den svenske back er tilbage i Herning, hvor han præsenteres således før sin femte sæson i det midtjyske: 

Det er efterhånden ved at være lidt et ”match made in heaven” både for klub og spiller, for den nu 28-årige svenske forsvarsspiller har trods passets oprindelse udviklet sig til lidt af en klubmand for Blårævene. Nu er Petter så klar til sin femte sæson som styrmand i Blue Fox defensiven, og bygger dermed på sine 144 kampe og 95 point i Metal Ligaen for Herning.

Petter Hansson som både har spillet SHL, Allsvenskan, HockeyEttan og Division 2 i Sverige samt en enkelt sæson i den østrigske EBEL-liga, har fundet en helt speciel plads til Blue Fox i sit hjerte. Efter at han blev draftet af NHL-klubben New York Islanders tilbage i 2015, har han været i mange forskellige klubber, og ved et tilfælde blev Herning Blue Fox midt i sæsonen 2020-21 begavet af den teknisk stærke back. Her leverede svenskeren på et niveau som man slet ikke havde forestillet sig, og heldigvis har glæden været gensidig siden den dag.

For ligesom det har været en prioritet for Petter Hansson at realisere en ny kontrakt med Herning Blue Fox, så har interessen været lige så stor hos den midtjyske ishockeyklub, som har fundet den der sjældne egenskab hos en importspiller, hvor det ikke bare er endnu en klub og endnu en sæson.

Petter Hansson har vist stor passion for Herning Blue Fox, og det kombineret med de helt unikke kompetencer i de bagerste rækker, som uden tvivl igen vil gøre ham til en af de mest fremtrædende forsvarsspillere i ligaen, gør den nye kontrakt soleklar for sportsdirektør Peter Regin.

- Petter er en back, der kan spille mange minutter og i alle situationer. Han har vist sit høje niveau på isfladerne gennem mange år, men betyder også meget for holdet udenfor isen, hvilket efterhånden gør ham til noget af en kulturbærer for klubben, siger sportsdirektøren om forlængelsen.

 


All Star-back fortsætter i SønderjyskE Grayson Downing forlænger med Esbjerg Energy