Se hvilke klubber, der ellers har haft de længste streaks i den bedste danske række

I 1963/64-sæsonen var landets næstbedste række i ishockey delt op i en øst/vest-division. Rødovre var en af de fremstormende klubber i dansk ishockey og kæmpede sig til førstepladsen i østligaen i byens nye skøjtehal. Ovre i vest var traditionsklubben Silkeborg det bedste hold foran rivalerne fra Viborg, Herning og Vojens. 

Oprykningskampen mellem øst og vest vandt Rødovre og bevægede sig dermed op i dansk ishockeys øverste lag. Derefter har klubben på Vestegnen ikke set sig tilbage og været i den bedste række siden da. Det har været på kanten et par gange eller tre, ikke mindst i 88/89-sæsonen, hvor Rødovre endte sidst i grundspillet efter Gladsaxe og kun reddede sig via kvalkampe mod Rungsted. 

Men Rødovre har været den mest trofaste gæst med hele 56 sæsoner på stribe. Næste klub i rækken er Esbjerg, der har været 37 sæsoner i den danske liga.

Der er spillet 63 sæsoner om DM og for en god ordens skyld tæller vi både de første sæsoner med op til 1960/61, hvor fire hold for første dannede en slags ægte "liga" og vi tæller også den netop afsluttede 19/20-sæson med, på trods af, at den ikke blev afsluttet. 

Klubberne er nævnt ved deres nuværende navn, men der går altså "tråde" fra mange klubber, eksempelvis SønderjyskE, Aalborg og Rungsted, der alle har optrådt under andre navne gennem historien. 

Respektive længste serier i den bedste række DM:

Rødovre 56 (løber)
Esbjerg 37 (løber)
Herning 36 (løber)
Frederikshavn 36 (løber)
Aalborg 34 (løber)
Odense 29 (løber)

SønderjyskE 28 (løber)
KSF 28
Rungsted 28 

Gladsaxe 16
Gentofte 11
Herlev 10
Hvidovre 6
USG 4
Silkeborg 2

Furesøen 1
Amager 1
IK Aalborg 1
Brøndby 1
Aarhus 1


Mads Lund: Vi havde ikke været nogen ønskemodstander i slutspillet Blue Fox-direktør: Ingen skal knække nakken