Alle hold skal gennem den kommende sæson, siger Torben Skovsgaard til Herning Folkeblad

Herning Blue Fox er godt på vej ind i den kommende sæson, og nåede lige netop at runde de 350.000 indtjente kroner i støttebilletter. Samtidig er direktør Torben Skovsgaard i gang med at tænke på den kommende sæson, men han indrømmer gerne, at det er vanskeligt. 

For pt. er der ikke nogen klubber, der kender hverken vilkår eller antallet af hjemmekampe for den kommende, selv om det synes at lysne en lillebitte smule i forhold til at få i hvert fald et vist antal tilskuere ind i hallerne i de sene efterår. 

Først og fremmest skal der fokus på, at alle klubber overlever, når sæsonen 2020/21 går i gang, siger Skovsgaard til Herning Folkeblad. 

- Lige nu kender vi slet ikke vores budget for den kommende sæson, så det er svært at komme videre med at skrive kontrakter. For hvis der er noget vi og de øvrige klubber er enige om, så er det, at vi ikke kan bruge flere penge, end vi har.

- Vi skal ikke risikere, at nogen knækker nakken undervejs. Vi skal have alle ni klubber godt igennem sæsonen. Også selv om det kan betyde, at man mange steder kører på et kraftigt nedsat blus, siger Torben Skovsgaard.


RANGLISTE over de længste streaks i den bedste liga: RØDOVRE fører suverænt VIDEO: RØRENDE GESTUS: Olga og Ove donerede 5.000 kroner til SønderjyskE