Herning-backen med på is igen efter sin korsbåndsskade

Rasmus Nielsen var over hele sæsonen Hernings absolut bedste danske back, og det var ham og svenske Petter Hansson, der stod i toppen af midtjydernes backhierarki i sidste sæson. Desværre for Herning og Rasmus Nielsen udgik backen i den sidste kamp i grundspillet mod Frederikshavn med en knæskade. 

Det viste sig at være korsbåndet, der var gået, og i "gamle dage" kostede det gerne 9-12 måneders pause, men den tid er stille og roligt reduceret, og for Rasmus Nielsens vedkommende endte han helt nede på godt fem måneder, før han kunne klatre på isen igen. Det skriver Herning Folkeblad, der har talt med Nielsen i forbindelse med Blue Fox' ispremiere. 

- Det er selvfølgelig ikke nogen sjov tid, når man går rundt med sådan en skade. Men når det nu skulle være, så har forløbet været fint uden yderligere komplikationer, og jeg føler mig fuldstændig klar til at være med på isen, siger han til avisen. 

Nielsen glæder sig til at træne under Pekka Tirkkonen i Herning.

- Han kender jo klubben, selv om det er ved at være nogle år siden, at han selv spillede her. Det, tror jeg, er et godt udgangspunkt. Han har fået stor trænererfaring siden, og jeg er sikker på, at han har meget at bidrage med, siger Rasmus Nielsen til Herning Folkeblad. 

 


TO ÅR TIL BUMAGIN: Frederikshavns russiske stjerne skriver under igen BLUE FOX-spillere på overlevelsestur i næste uge