Eagles lukkede kampen mod hårdt kæmpende Bulldogs til allersidst

Herlev Eagles holder sig på sjettepladsen i Metal Ligaen her i slutfasen af grundspillet, hvor ørnene i aften fik en hårdt tilkæmpet sejr over Odense hentet hjem.

I PM Montage Arena fik Herlev revanche for den seneste lussing i Odense og endte med at vinde med 4-2 over gæsterne i en kamp, der først blev afgjort i den yderste slutfase.

Det var finske Joonas Riekkinen, der blev matchvinder med sit andet mål på aftenen, hvor der blot manglede et par minutter. Her faldt Riekkinens 3-2-scoring, der var assisteret af den for øjeblikket allestedsnærværende Alexander Lindqvist-Hansen og backen Benjamin Mauritzen.

Blot to sekunder før tid satte Victor Rollin-Carlsson kampens sidste scoring til slutresultatet 4-2.

556 tilskuere så Herlev "cruise" mod den vigtige sejr med to scoringer i første periode. Brett Thompson åbnede festen, og inden de første 20 minutter var udløbet havde Riekkinen scoret sit første mål i kampen. 2-0 Herlev efter første periode, men Odense anno 2020 giver ikke op, og det fik man igen en smagsprøve på i midtperioden.

Her scorede Sebastian Ehlers og bragte Odense ind i kampen igen og udligningen kom ni minutter før tid, da varme Lukas Lundvald igen nettede. 2-2 altså, men herefter trak Herlev altså fra i slutfasen og har et points forspring - og en kamp mere - end Esbjerg på syvendepladsen i grundspillet.

Herning vandt i straffeslag efter tæt kamp i Rungsted TO ÅR MERE TIL SPELLING i Aalborg