6-0 til Allsvenskan-mandskabet i gårsdagens træningskamp

Rødovre Mighty Bulls og Västervik havde begge spillet testkamp til sent fredag aften, så vilkårene for de to klubber var ens, da de skulle mødes i Rødovre Centrum Arena lørdag eftermiddag.

Gæsterne fra Sverige - med fire tidligere Metal Liga-spillere på holdet - havde flest kræfter og den største spillemæssige styrke og vandt stensikkert med 6-0 over et hjemmehold, der blev rystet allerede syv sekunder inde i kampen, da Marcus Vela scorede kampens første mål.

Samme Vela var på spil igen i begyndelsen af anden periode med sin 2-0-scoring. Västervik endte med at vinde skudstatistikken 32-16 og det blev 3-0 inden anden periode var ovre, da Grayson Pawlenchuk scorede sit første mål på "Danmarksturneen".

Fredag aften havde Västervik slået Rungsted med 3-2 på et sejrsmål i sidste minut, men lørdag blev cifrene altså langt mere klare. Svenskerne scorede tre gange i tredje periode.

Ludwig Stenlund, Carl-Henrik Edwordsson og Joakim Hagelin scorede i de sidste 20 minutter og satte dermed slutresultatet fast.

Rødovre får en ny chance mod et Allsvenskan-hold næste lørdag, når træner Magnus Sundquists tidligere klub, Tingsryd, kommer på besøg i Rødovre Centrum Arena.

METAL LIGAEN TV: Jonsson, Thörnberg og Bryhnisveen i interview SønderjyskE trak det længste strå i underholdende kamp