Sølvvinderne fejrer jubilæum for den "nye organisation"

Når Rungsted Seier Capital løber på banen i sæsonens første Metal Liga kamp, er det samtidig startskuddet på den 10. sæson siden eliteishockeyen genopstod i Rungsted i 2013.

Derfor åbner Rungsted sæsonen med en 10 kroners jubilæumskamp og fortæller følgende om baggrunden:

- Beslutningen om at genoplive eliteishockey i Bitcoin Arena blev taget i april 2013, og mindre end fire måneder senere løb holdet på isen til første træningskamp mod lokalrivalerne fra Rødovre. Den første sæson vendte spillere som Peter Hirsch, Joachim Holten Møller og Tobias Kisum hjem til klubben, men det blev alligevel til en sidsteplads og misset slutspil med 13 point op til Herlev på 8. pladsen.

- Året efter var Rungsted Seier Capital tilbage i slutspillet. hvor det ganske vist blev til et 3-4 nederlag i kvartfinaleserien mod Herning, men spillere som Joel Johansson, Zane Kalemba og Adam Estoclet viste at vi mente det alvorligt i Nordsjælland.

-Den første titel kom i hus da Rungsted Seier Capital på hjemmebanen i Bitcoin Arena vandt pokaltitlen i 2017, og i 2018 blev det til bronzemedaljer og et finalenederlag i det første Final 4 stævne i Boxen.

- 2019 blev året hvor Rungsted Seier Capital gjorde rent bord og vandt grundspil, Final 4 og DM-titlen, og dermed viste at vi var tilbage i toppen af dansk ishockey. I 2021 blev det til endnu et danmarksmesterskab og selvom det i 2022 desværre blev et finalenederlag mod Aalborg, så var det den tredje DM-finaleserie i træk med deltagelse af Rungsted Seier Capital.

- Vi synes derfor der er rigtig god grund til at fejre vi går ind i vores 10. sæson, og det gør vi med en kamp hvor alt koster 10 kr.
Entre, øl, sodavand, kaffe og franske hotdogs til 10 kr. vil være menuen for den første kamp i dette års Metal Liga.
Vi håber selvfølgelig at vi kan starte sæsonen med fuldt hus i Bitcoin Arena, så vi kan fortsætte der hvor vi slap sidste år, med en tilskuerbelægning på 104% i slutspillet, lyder det fra direktør Thomas Friberg.


SønderjyskE og Herning tester i Vojens METAL LIGAEN TV: Jonsson, Thörnberg og Bryhnisveen i interview