Hørsholm Kommune og Rungsted Seier Capital er i gang med kigge på mulighederne, siger direktør Thomas Friberg

Rungsted Seier Capital har for øjeblikket mulighed for at lukke 277 tilskuere ind til ishockey i Bitcoin Arena, hvor kapaciteten under de nye retningslinjer netop er blevet øget en smule. Men fra sæsonstart håber og tror Rungsted-ledelsen på at kunne øge kapacitet til 620 tilskuere.

Det skriver klubbens hjemmeside, underskrevet direktør Thomas Friberg, der skitserer situationen som følger:

- I samarbejde med Hørsholm Kommune er vi allerede gået i gang med at kigge på hvad der er af muligheder for at øge antallet af tilskuere, indenfor de fastsatte rammer.

Vi håber at kunne montere siddepladser på ståpladstribunen, og hvis dette kan lade sig gøre, regner vi med at kunne ramme en maksimal kapacitet på 620 tilskuere til ishockeykampe.

Bitcoin Arena er opført i 1970-1971, og det er dermed mere ned 50 år siden man tog det første spadestik til en skøjtehal i Rungsted.

Dengang var der andre krav fra tilskuere end man har i dag, og derfor er der mange ting der vil være begrænset i den kommende sæson.

Vi har forståelse for at det vil være frustrerende for vores tilskuere, men henstiller til at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden igennem den kommende sæson, og at alle vil lytte efter personalets henvisninger.

Det er endnu usikkert om vi bliver klar med den udvidede kapacitet til den første turneringskamp den 22. september, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at det kan lade sig gøre, og vil holde jer løbende opdateret på vores hjemmeside og på sociale medier.


Nye retningslinjer - SønderjyskE håber at øge til 1700 tilskuere Aalborg trak fra i anden periode i derbyet i nord