Søndag den 4. december bliver en stor dag i Bitcoin Arena, hvor Holtem Møller, Rosenthal og Green hædres

Når Rødovre kommer på besøg den 4. december 2022, vil der inden kampstart være et helt særligt event, hvor tre trøjenumre bliver pensioneret og hængt op på væggen i Bitcoin Arena.

#4
Trøjen har med få undtagelser været båret af familien Holten Møller gennem næsten hele klubbens historie.

Det startede med Otto Holten Møller, så blev det hans søn Per Holten Møller og efterfølgende har både Mikkel,- og Joachim Holten Møller båret det ikoniske trøjenummer hos Rungsted.

Per har båret trøjen i 18 sæsoner og Joachim har båret den i 14 sæsoner.

Trøjen kommer op til ære for familien Holten Møller, og alt hvad den har betydet for ishockeyen i Rungsted, hvor Per Holten Møller stadig er ungdomstræner i en alder af 70 år.

#13
Denne trøje har været båret af Morten Green, og selvom han "kun" har spillet seks senior sæsoner i Rungsted, har han været en ambassadør for klubben med sine 16 sæsoner i udlandet, 19 senior VM-turneringer i træk, heraf de sidste syv sæsoner som kaptajn.
Morten Green var i mange år den yngste spiller til at score i den bedste danske ishockey række, indtil rekorden blev slået i 2014 af Jonas Røndbjerg.

#15
Sidst men absolut ikke mindst kommer den eneste af de tre spillere som ikke har haft sin opvækst i Rungsted.
Nikolaj Rosenthal kom til klubben fra genstarten i 2013, og tilbragte de efterfølgende ni sæsoner i den blå trøje, inden karrieren stoppede tidligere på året.

Fire gange blev Nikolaj måltopscorer for Rungsted, og i 18/19 sæsonen for ligaen med hele 39 mål.

Med 177 mål og 316 point totalt for Rungsted, er Nikolaj Rosenthal den dansker, der har lavet flest mål og flest point for Rungsted gennem tiderne, kun overgået at Leonid Trukhno.

Indehaverne af de tre ovenstående numre har alle ydet en fantastisk indsats udover det sædvanlige for ishockeyen i Rungsted, og vi glæder os til at hylde dem på isen inden kampstart søndag den 4. december 2022, hvor Rungsted også håber rigtig mange vil møde op og hilse på dem.


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 4-1-sejr til Esbjerg efter solid arbejdsindsats