Rungsted Seier Capital tilføjer esbjergenseren, der oprindelig kommer fra Gentofte, til holdkortet

Således præsenteres han af Rungsted. 

Krabbe, der oprindeligt kommer fra Gentofte, har de seneste fire sæsoner spillet i Esbjerg, hvor han sidste år vandt guld med deres divisionshold. Denne præstation har tydeligt demonstreret hans evner og potentiale. Desuden har Krabbe fungeret som kaptajn for U20-landsholdet. 

Jonas Krabbe udtaler:

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Rungsted. Klubben har et stærkt koncept og stærke ambitioner, og dem vil jeg meget gerne være en del af. Det er en fantastisk mulighed for at tage det næste skridt i min karriere og udvikle mig yderligere som spiller. Jeg glæder mig meget til at trække Rungsted-trøjen over hovedet og blive en del af holdet og organisationen.

- I Jonas Krabbe får vi en spiller, der tager stort ansvar over hele isen, ikke mindst defensivt. Jonas har få kampe på Metal Liga-niveau, men vi har tillid til, at han vil gøre stor nytte for vores hold med sin spillestil, samtidig med at han besidder et stort udviklingspotentiale. At han desuden har været kaptajn for Danmarks U20-landshold viser, at Jonas har lederegenskaber, siger trænerne Håkan Åhlund og Marcus Olsson.

Jonas Krabbes baggrund i Esbjerg og hans erfaring som kaptajn på U20-landsholdet har forberedt ham godt til udfordringerne i Metal Ligaen. Krabbe kommer til at spille med nummer 18 på ryggen, og vi ser frem til at se ham i aktion på isen.


Tilskueroplevelse løftes i Spar Nord Arena: Cube klar til sæsonstart Esbjerg Energy henter 25-årige back Oliver Gatz Nielsen til kommende sæson