Klubben kalder ham en "vaskeægte ønskespiller"

Og 33-årige Alexander Wiklund præsenteres således af sønderjyderne: 

Ét af nøgleordene for den sportslige ledelse i SønderjyskE, hvad angår spillertruppen, har til den kommende sæson været kontinuitet. Det er lykkedes at forlænge kontrakterne med en række vigtige nøglespillere, og hertil er der kommet ganske interessante, nye ansigter til den lyseblå spillertrup.

En rigtig ønskespiller, svenske Alexander Wiklund,  fuldender nu holdkortet hos de danske ishockeymestre, fortæller adm. direktør Klaus Rasmussen:

– Vi er virkelig glade for, at det er lykkedes at komme i mål med aftalen med Alexander Wiklund. Vi får en dygtig og gennemrutineret spiller, der har prøvet sig af på den absolut øverste hylde i Sverige. 99 kampe i én af Verdens stærkeste ligaer, den øverste svenske liga, SHL, og 554 kampe i Hockey AllSvenskan fortæller også noget om det niveau, han har spillet på, siger Klaus Rasmussen, og fortsætter:

– Han har spillet fem af seks sæsoner i AllSvenskan-klubben IF Björklöven med ”A” (assisterende kaptajn, red.) på brystet. Den seneste sæson var også den pointmæssigt bedste. Han er hårdtarbejdende i begge ender af banen. Han er en vindertype, som altid går foran, og så har han et stærkt skud.

Alexander Wiklund skal nok blive et spændende bekendtskab, og vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje, slutter Klaus Rasmussen.


Niklas Andersen vender retur til Esbjerg Energy Ny direktør i Rungsted Seier Capital