Den 25-årige forward er at finde i White Hawks trøjen yderligere en sæson

Frederikshavn White Hawks har indgået en ny aftale med Sebastian Brinkman. Den 25-årige forward har sat sin signatur på yderligere en sæson med White Hawks, og har nu kontrakt til og med 23/24-sæsonen.

-Vi glæder os over at have papir på Sebastian Brinkman frem til afslutningen på næste sæson. Han er en vellidt spiller i truppen, hvor han er en af de rutinerede, trods hans stadig unge alder. Han har allerede prøvet meget i sin karriere, og hans spil har udviklet sig yderligere i den hvide trøje. Sebastian er en dygtig og ishockeyintelligent spiller, der er vigtig for vores hold. Han går forrest, viser den rette attitude og indstilling til hver eneste træning og kamp, lyder det fra sportschef Kasper Kristensen.

Selv siger Sebastian Brinkman om den nye aftale med White Hawks.

-Jeg har det rigtig godt i Frederikshavn, og glæder mig over den nye kontrakt jeg har indgået med klubben. Det er et spændende projekt vi har gang i, med flere nye unge spillere i truppen, og jeg er rigtig godt tilfreds med at være en del af det. Jeg kan bidrage med min erfaring, og samtidig udvikle mig yderligere som spiller, så jeg er godt tilfreds med, at min fremtid er på plads allerede, lyder det fra Sebastian Brinkman.


Esbjerg kæmpede sig til første sejr over Herlev OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herning BF