Samarbejdet mellem Pirates og den nuværende direktør stopper med øjeblikkelig virkning

Aalborg Pirates skal have ny direktør. Morten Secher stopper i klubben efter kun godt et halvt år i stolen. Det skriver Aalborg Pirates i en pressemedddelelse. 

Corona-virusset har indirekte holdt sit indtog på direktionsgangen hos Aalborg Pirates og betyder nu et farvel til direktør Morten Secher. Det sker efter regeringens seneste udmelding står klart, at det har lange udsigter med flere end 375 tilskuere til hockeykampene i Metalligaen.

-Da vi i marts 2020 ansatte Morten Secher, var det ikke blot for at videreføre vort koncept, men nok så meget for at udvikle konceptet således, at vi fortsat kunne være førende i dansk ishockey, siger bestyrelsesformand Morten Fals. Desværre har Morten Secher først skulle igennem en total nedlukning og derefter en tid med skiftende udmeldinger om tilskuerantal i Bentax Isarena. Derfor har han uforskyldt været optaget af mange andre gøremål end de, han faktisk blev ansat til. Virkeligheden har været en anden.

-Det står hen i det uvisse, hvornår tingene igen bliver normaliseret. Derfor har vi brug for en person med andre kompetencer til ikke blot at navigere i det farvand, vi nu befinder os i, men også i tiden frem, hvor sporten kommer til at opleve systematiske tab pga. restriktionerne, og de spor som de allerede har sat sig ved tilskuere, sponsorer og interessenter.

-Det er med stor beklagelse, at Coronakrisen udløser en skilsmisse. Det sker efter gensidig overenskomst vi stopper samarbejdet. Tak til Morten Secher for hans indsats i en svær tid.

-I Aalborg Pirates arbejder vi fortsat målrettet mod, at være bedst på og udenfor isen med opbakning fra vores mange loyale sponsorer, sæsonkortkortholdere, fans samt alle ishockeyinteresserede. Der skal fortsat arbejdes med det overordnede mål, at folk skal elske at gå til ishockey og den samlet oplevelse omkring vores kampe og arrangementer. Herunder glæde se over, at se vore Pirater med fart på skøjterne med status som landets stærkeste hold.

-Vi har gennem mange år kæmpet for at etablere os i toppen af dansk ishockey, og med støtte og opbakning fra vores loyale sponsorer, aktionærer og tilskuere sætter vi alt ind på fortsat at være en toneangivende magtfaktor i dansk ishockey samt udbygge og styrke Aalborgs position på hockey-sportens landkort. I den forbindelse skal der nu andre ledelseskompetencer til for at samle og styrke men også udvikle vores stærke brand – Aalborg Pirates.

I stedet for Morten Secher har bestyrelsen konstitueret Lars Laursen som direktør med henblik på en varig løsning. Lars Laursen, der har været medlem af bestyrelsen i fem år, fortsætter også her.

Lars Laursen har igennem flere år brugt mange ugentlige timer på Piratkontoret, og en af hans fornemste opgaver har været at få kørt statens økonomiske hjælpepakker flot igennem. Ja så flot, at hans håndtering har været forbilledet og model for samtlige Metalligaens klubber.

-Lars Laursen kender vores organisation, koncepter og strategi til mindste detalje, så vi har fuld tillid til, at han navigerer os gennem corona-udfordringerne og sammen med Ronny Larsen og den øvrige organisation sørger for en fortsat udvikling af vores aktiviteter. Vi føler os trygge omkring Lars, og ønsker ham og medarbejderne det bedste i arbejdet, slutter Morten Fals.


EN SPILLEDAGS KARANTÆNE til Kyle Hope og Henry Hardarson OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE