Spillerne må ikke være tilfredse med et enkelt point, sagde SønderjyskE-træneren efter kampen i aftes

SønderjyskE havde en føring på 2-0 i hænderne mod Aalborg i aftes, men måtte til syvende og sidst kapitulere, da Aalborg Pirates pressede hårdt på i sidste periode og overtiden, hvor nordjyderne fik vendt bøtten og vundet 3-2 på et mål af Pierre-Olivier Morin. 

- Det er frustrerende, for vi spillede virkelig en god ishockeykamp. De sidste to mål burde vi aldrig tillade, sagde SønderjyskE-træner Mario Simioni til Der Nordschleswiger efter kampen. 

Det ene point betød, at SønderjyskE kom en anelse nærmere Frederikshavn i kampen om femtepladsen, men det var slet ikke nok, konstaterede træneren.

- Jeg sagde klart og tydeligt til spillerne i omklædningsrummet, at ingen måtte gå tilfredse hjem, bare fordi vi var lige ved og næsten mod Aalborg. Hvis man tænker sådan, vinder vi ingenting i den her sæson, Vi spillede en god kamp, men bragte os selv i problemer med forfærdelige defensivaktioner, sagde Simioni. 

Karavanen kører videre for SønderjyskE's vedkommende fredag aften i Herning, inden det søndag går løs hjemme mod Rødovre. 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra Rungsted-Herning METAL LIGAEN TV: Flemming Green efter Rungsted-Herning