- Når jeg er tilfreds, må holdet have spillet godt, sagde SønderjyskE-træneren efter gårsdagens kamp i Odense

Efter adskillige kampe, hvor SønderjyskE har haft problemer i Odense, lykkedes det fredag aften for Mario Simionis mandskab at vinde 4-0 på Fyn. 2385 tilskuere skabte en prægtig stemning i VinMedKant Arena, og det var også en Mario Simioni i prægtig stemning, der talte med Der Nordschleswiger efter kampen.

- Jeg er meget tilfreds med holdets indsats i dag. Og når jeg er tilfreds, så må holdet have spillet godt. Vi kom ind med fremragende energi og burde have ført med to eller tre mål efter første periode, vurderede Simioni.

Sønderjyderne kom ind til gengæld ind med en lynstart i anden periode og scorede to gange i løbet af det første minut. Derefter havde mandskabet fra Vojens kontrol over begivenhederne, konstaterede træneren, der kun havde en anmærkning til sine spillere: Overtalsspillet skal være bedre og skarpere.

Og så glædede Mario Simioni sig over, at Patrick Galbraith var tilbage på holdet efter en lang skadespause.

- Selv om Nicolaj Henriksen har afløst ham på fantastisk vis i de seneste 10 uger, var alle glade over, at Patrick Galbraith var tilbage i dag. Og at han spillede til nul med det samme, er selvfølgelig perfekt. Han leverede nogle gode parader og tankede masser af selvtillid, sagde Mario Simioni til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE spiller tirsdag aften mod Herning i en direkte duel om andenpladsen.


LASSE LASSEN blev TISSOT MÅNEDENS SPILLER METAL LIGAEN TV: Scheel: Vi manglede intensitet i spillet