Den tidligere guldvinder vender tilbage til Nordsjælland for den resterende del af sæsonen

Den store svenske back Simon Fredriksson, der vandt guld med Rungsted Seier Capital i 18/19-sæsonen, vender tilbage til Nordsjælland.

Det skriver Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside. 

Efter sine to sæsoner hos Rungsted Seier Capital tog Simon Fredriksson til slovakiske DVTK Jegesmedvék, hvorefter han i efteråret tog en pause fra ishockeyen for at fokusere på den civile karriere.

Lysten til at spille ishockey var dog så stor, at han startede op igen ved årsskiftet hus Grums IK, og det er gået så godt at han nu har fået blod på tanden til at spille på højere niveau.

Den 28-årige svensker har spillet præcis 100 kampe i Metal Ligaen hvor det er blevet til 44 point, og har også en CHL-deltagelse for Rungsted Seier Capital på sit CV.

- Vi har længe jagtet en defensiv forstærkning, og har løbende talt med Simon efter han startede op igen. For Simon er det vigtigt at føle han er på et niveau hvor han kan bidrage til holdet, og efter et par måneder hus Grums IK føler han sig nu klar, siger sportschef Morten Hagen om sin "nye, gamle" mand på backlinjen. 

Simon Fredriksson forventes at debutere i trøjen med nummer 55, når Aalborg Pirates gæster Bitcoin Arena søndag aften.


Oliver True tager endnu en sæson i Odense Bulldogs OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE