Kampstart 18:00 i Rødovre Centrum Arena

SønderjyskE slås for andenpladsen i grundspillet og det betyder naturligvis, at Mario Simionis tropper SKAL vinde hos bundholdet Rødovre i den tidlige kamp i aften. Uden at undervurdere det svækkede Rødovre-hold, så er Magnus Sundquists tropper på nuværende tidspunkt ikke favorit i en eneste kamp.

Magnus Sundquist gør status inden kampen og kalder dagens modstander for ligaens bedste hold: 

- Et nederlag til Rungsted, som har langt større budget og bedre spillermateriale end vores lige nu, er ikke en katastrofe. Men måden vi smed vores point og en eventuel sejr væk på, var skuffende for os alle. Vi har vores ting at arbejde med i det daglige, men vi kunne også se i det seneste opgør, at Rungsted også har deres ting at arbejde med, hvis de har planer om at gå langt i et kommende playoff.

- Jeg er dybt imponeret over, hvordan vores spillere har håndteret de sidste mange kampe på trods af skader og afgang af ledende spillere. Igen er det enormt inspirerende som træner at komme ned til arenaen hver dag og se spillernes dedikation, lyder det fra Sundquist.

- SønderjyskE er altid en svær modstander. Vi har op til kampen igen talt om præstation og stolthed over at repræsentere Rødovre Mighty Bulls – det skal vi ud og vise. Så må vi se, hvor langt det rækker mod det, som jeg synes er ligaens bedste hold.

- Vi kommer til at have Sebastian Niebling, Anton Linde og Tristan Petersen med. Tre af de unge talenter, som nu får mere istid på eliten, så de lærer, hvad der venter dem fremover, fortæller han.

Mario Simioni til SønderjyskE's hjemmeside: 

– Det er en kamp vi skal vinde for at holde kontakt til top 2 og for at gøre det, så skal vi spille på samme måde som i onsdags mod Herlev – en sejr, der blev bygget på en rigtig flot holdindsats. Det er da korrekt, at Rødovre har solgt ud, men de har stadigvæk en trup, der bider fra sig og dem, der er tilbage, spiller jo for en ny kontrakt til den kommende sæson, siger han.

- Vi må på ingen måder undervurdere Rødovre – kan vi lade være med det og samtidigt holde os til vores egen gameplan, så er muligheden for tre point absolut også til stede, lyder det fra Mario Simioni.

Hold øje med: De mange unge spillere fra Rødovre får formentlig chancen i næste sæson, så en god mulighed for fansene for at lære fremtidens navne at kende. Matt Salhany var spidsmand for SønderjyskE mod Herlev og i hopla. Måske han virkelig finder topformen på rette tidspunkt?

Det forventer vi: Rødovre kommer under pres og får i længden svært ved at holde SønderjyskE stangen. Det må blive en udesejr til Mario Simioni og co. 

Skader/karantæner: SønderjyskE var senest uden Andreas Holzmann, Yannick Vedel og William Boysen mod Herlev, mens Rødovre senest mod Rungsted lige nøjagtig havde tre kæder til rådighed. 

De indbyrdes kampe: Rødovre vandt det første opgør mellem de to hold med 2-1, men i de seneste fire kampe har SønderjyskE gjort rent bord med målscoren 21-2 i alt. 

Statistikken: Rødovre med fem point i de seneste fem kampe, mens SønderjyskE "kun" har et par point mere. Så på den konto er det tæt på jævnbyrdigt. 


Simon Fredriksson er tilbage hos Rungsted Seier Capital VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Rungsted