Anders Førster skal have spillet sin trup sammen til tre kampe i sæsonens første uge. Træneren står foran en hektisk preseason

SønderjyskE Ishockey var i Sydjysk Sparekasse Arena i går. De forsvarende mestre gik på is for første gang, og kan se frem til en hektisk sæsonåbning. 

Sønderjyderne lægger ud i Metal Ligaen allerede 3. september med en hjemmekamp mod Herning Blue Fox, og weekenden derefter gælder det CHL-udekampe mod Straubing og Salzburg nede i det sydtyske og østrigske.

- Sæsonforberedelsen er vildt kort. Vi spiller den første kamp om point allerede om fire-fem uger, så der er ikke noget med en rolig start. Ved siden af CHL-kampene står Final4-billetterne også på spil, og deltagelsen der er også et stort mål for os, siger Anders Førster til Der Nordschleswiger. 

- Vi har ikke talt meget om ambitionerne, men målene bliver de samme i den kommende sæson. Efter pokaltitlen og mesterskabet, er det os, der bliver jaget. Alle vil slå os nu, men det er en udfordring, som vi gerne tager imod, siger Anders Førster. 

Der er lige nøjagtig en uge til SønderjyskE skal i sving med den første træningskamp. Det gælder en tur til lokalrivalerne fra Odense, der tager imod i Spar Nord Arena.

SønderjyskE har skiftet ud i truppen, men overordnet set har de forsvarende mestre holdt på mange spillere fra sidste sæson:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne havde holdt på Villiam Haag. Han er et fantastisk mennesker og lederpersonlighed, men vi har forståelse for hans private situation. Efter min vurdering har vi løst situationen glimrende, og vi har en meget homogen trup. Jeg tror, at vi har haft en god hånd med de nye spillere og samtidig har vi beholdt mange dygtige spillere fra sidste sæson, lyder det fra Førster i interviewet med Der Nordschleswiger. 


Sebastian Skovning forsætter kommende sæson hos Esbjerg Energy Herlevs viser rundt i det nye omklædningsrum