Direktør er dybt rørt over opbakning i den lyseblå landsdel

SønderjyskE er nu officielt ude på de sociale medier med indsamlingen til klubben, der fortsætter med at give flotte resultater. Indsamlingen, hvor det indtil "kun" har været sponsorer, samarbejdspartnere og ansatte, der har fået meldingen, er nu oppe på 970.652 kroner, altså er SønderjyskE tæt på at ramme millionen. 

Det er noget, der rører administrerende direktør Klaus B. Rasmussen, som glæder sig over loyaliteten hos sønderjydernes støtter.  

- Vi bliver hver dag bekræftet i, at syd – og sønderjydernes opbakning til landsdelsprojektet er både stærk og loyal. Corona-krisen er kommet som en tyv om natten, og har sat hele landet i alarmtilstand. På trods af usikkerheden og de mørke skyer har virksomheder og privatpersoner overskud til at tænke på andre og herunder også SønderjyskE. Det er imponerende og rører os alle dybt, siger Klaus B. Rasmussen. 

Han nævner flere trofaste støtter i meldingen, og fremhæver blandt mange andre Ole og Olga Nielsen, som har været på plads med en flot donation. 

- De har afholdt deres fødselsdage (80 år og 85 år, red.) til ishockeykampe i Frøs Arena. De har haft sæsonkort i en menneskealder, og hertil har de oven i hatten doneret 5.000 kr, siger Klaus B. Rasmussen. 

Om den videre indsamling skriver SønderjyskE. 

Pr. dags dato har 1.204 personer/virksomheder via MOBILEPAY 206723 og Broager Sparekasse 9797 – 000 119 2213 doneret kr. 970.562,01. Det er meget vigtigt for os igen at understrege, at vi kun har den dybeste respekt for virksomheder og privatpersoner, som ikke har mulighed for at deltage. Det er fuldstændigt frivilligt, og det handler bestemt heller ikke om beløbsstørrelser.


Aalborg-legende købte Pirates-støttebillet nummer 5000 Rungsted-direktør klar til at løbe 500 kilometer i juni, HVIS...