Mestrene og bronzevinderne fra i fjor støder sammen i Sydjysk Sparekasse Arena i aften

Så er det ved at være tid.

SønderjyskE står foran en travl næste uge med "dobbelt-belastning". Det gælder sæsonpremieren mod Herning på hjemmebane på tirsdag, mens de lyseblå sætter kursen mod Straubing og Salzburg til to CHL-udekampe i dagene derefter. 

Sønderjyderne varmer op med kampen mod Aalborg i aften og udekampen i Frederikshavn fredag. 

Aalborg Pirates spiller første Metal Liga-kamp på næste fredag, hvor Frederikshavn White Hawks kommer på besøg til et yderst spændende nordjys lokalderby. 

Så mon ikke begge trænere gerne vil have en rigtig skarp træningskamp ud af begivenhederne i aften. Mere med tanke på spillet end på resultatet?

Sådan nogenlunde konkluderer SønderjyskE's assisterende træner Casper Stockfisch før matchen i Vojens i aften. 

- Naturligvis vil alle hold helst vinde deres kampe, men jeg tror ikke at ret mange trænere i ligaen gør sig de store tanker om udfaldet af de her kampe – vi ser meget mere på selve spillet og det at få afprøvet nye ting. Man ved heller aldrig hvor hårdt de forskellige hold har trænet op til kampene, siger han til klubbens hjemmeside.

- Men vi har haft en god uges kamppause, hvor vi har fået afprøvet nogle ting og rettet andre ting til. Nu gælder det Aalborg og vi ved at de altid er garanti for en god intens kamp, så både trænerteam og spillere glæder sig til at komme i kamp igen, lyder det fra Casper Stockfisch. 

Kampstart 19:00 i Sydjysk Sparekasse Arena. 

 


Odense holdt nullet og vandt i Esbjerg Returkamp mellem Esbjerg og Odense i aften