Bulldogs vandt overraskende stort med 6-0 over et underligt tamt Mighty Bulls-hold

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 6-0 (2-0,3-0,1-0) Det lå måske lidt i luften allerede tidligt i kampen. Rødovres franske back Olivier Damé-Malka leverede aftenens mest uventede aktion, da han helt ud i det blå valgte at banke pucken ind på "bagskinnen" af sin målmand John Muse. Damé-Malkas pasning endte i eget net og Odense var sat i gang, mens Rødovres mareridtsaften var begyndt.

Det hele endte med en højst uventet 6-0-sejr til Odense, som ingen havde set komme efter et par Bulldogs-nederlag og tamt angrebsspil i de to første kampe. Til gengæld havde Rødovre spillet to gode kampe og kom med selvtillid efter 4-3 over Herning.

Det var umuligt at se i aften.

Et fysisk stærkt Odense-hold overmandede gæsterne i stort set samtlige 60 minutter. Lukas Bach Nielsen fik altså for meget plads til at afslutte i det 14. minut, og Sebastian Ehlers styrede skiven ind bag John Muse. 2-0 til Odense efter første periode, hvor Albert Adamsen måtte afløse en skadet Samu Perhonen i hjemmeholdets bur.

Rødovre satsede hårdt og havde sit bedste minut i starten af anden periode, hvor Adamsen blev bombarderet af skud af gæsternes farlige førstekæde. Den unge målmand leverede et par sikre parader og ganske symbolsk fik Odense i stedet scoret på periodens første forsøg.

Ales Sova "lobbede den ind" fra blå linje. Pucken svævede hele vejen ind. 3-0. Nu var hjemmeholdet flyvende. Rødovre spillede på flade fødder. Jake Coughler fik alt for meget plads foran mål til 4-0. Jonatan Tanus udnyttede pladsen i fem mod tre til endnu en scoring, og ydmygelsen af gæsterne var næsten total.

Oliver Kjær skød på stolpen i anden periode, og havde han reduceret der, var historien måske endt anderledes - Rødovre var bagud med tre på det tidspunkt.

Men gennemgående manglede Mighty Bulls struktur, gejst og skøjteløb mod et Bulldogs, der skal have ros for en stærk, konsekvent indsats over hele linjen. Også ved 6-0-målet, hvor Ales Sova leverede en lynhurtig spilvending, fandt Gorm Topholt, der forsøgte at passe videre til Hardarson.

En Rødovre-back kom imellem, men skiven røg lige ud til Mathias Mølgaard, der konsekvent huggede til og scorede sit første sæsonmål. Tenniscifre.

Pinligt, sagde Magnus Povlsen efter kampen til TV2 Play om Rødovre-indsatsen, og man var tilbøjelig til at give ham ret. Odense var til gengæld på noderne i aften med en veloplagt Sebastian Ehlers som bedste mand af mange stærke mænd i aften. Tilskuertallet på 577 led under den nærliggende Superliga-kamp.

Stærk debut til Albert Adamsen, der stor fejlfrit i Perhonens fravær, mens Rødovres Brady Vail i glimt viste, at han er kapabel til langt mere end han viste i aften.

Det gælder i øvrigt for hele Mighty Bulls-mandskabet, der onsdag hurtigt kan rette op mod Sønderjyske. Odense spiller torsdag i Herning.

OPTAKT: Esbjerg Energy-Frederikshavn White Hawks VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Rødovre