Patrick Bjorkstrand indledte en god fredag for nordjyderne i Concordium Arena

Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates 1-4 (0-1,0-3,1-0) Der gik blot 23 sekunder, før tilskuerne i Rungsted fik en indikation på, hvad der kom til at ske denne fredag aften i Concordium Arena.

Aalborg satte en omstilling i gang i en fart og kombinerede op langs banen.

Tobias Ladehoff skød på mål og Patrick Bjorkstrand slog returen ind. Så var kursen ligesom sat for aalborgenserne, der ganske fortjent endte med at vinde med 4-1.

I anden periode var gæsterne hamrede effektive og scorede tre gange.

Det var gæsternes fjerdekæde, der startede festen med 2-0-scoringen. Tor Ulrik Rasmussen skød på stolpen og Thomas Vilstrup Andersen fulgte op efter fire minutter af anden periode og midt i perioden var Julian Jakobsen på plads.

Aalborg havde godt fat i hjemmeholdet i anden periode og Darian Craighead blev anden periodes tredje målscorer, da han fik en fremragende pasning af Nicolaj Carstensen og udnyttede friløberen perfekt.

Dermed var kampen afgjort inden en tredje periode, hvor Rungsted fik reduceret en enkelt gang.

Det var Ludvig Elvenes, der satte et fint skud i powerplay, men det var langt fra nok for Rungsted, der kom ned på jorden igen efter den flotte sejr i Esbjerg tirsdag aften.

Flyvende Finner for stor en mundfuld for SønderjyskE Herning slog Odense 4-3 efter sen udligning