Fynboerne supplerer op med unge spillere, når træningen går i gang

Selv om der på de officielle lister mangler at blive fyldt op, så er der fire kæder på isen, når Odense Bulldogs påbegynder træningen i begyndelsen af august.

På backsiden har Bulldogs lige nu fem spillere på plads, og de suppleres i første omgang op af tre unge tryout-spillere, som alle er ganske velkendte navne.

Frederik Benjaminsen giver det endnu et skud i kampen for at komme på holdet, mens Benjamin Åkesson kommer ind fra efter en sæson, hvor han spillede 39 kampe i Western States Hockey League, som er tredjebedste niveau i det amerikanske juniorsystem. Sidst, men ikke mindst kommer Lucas Bjerre Rasmussen tilbage og prøver sig af. 

- Vi kender Lucas' spillemæssige kvaliteter, men vi skal selvfølgelig vurdere, om han er mentalt og fysisk klar til at genoptage karrieren for alvor, siger sportschef Henrik Benjaminsen med hentydning til den voldsomme sag fra sidste sæson, hvor Odense-spilleren blev slået så voldsomt til isen af Frederikshavns Kristian Jensen, at denne endte med 17 spilledages karantæne og en betinget fængelsdom på 20 dage. 

Det kapitel er overstået nu, og hvis Lucas Bjerre Rasmussen er frisk, er der næppe tvivl om, at han finder sig en plads på backlinjen hos Bulldogs, der i øvrigt også forventer at smide en eller to imports ind på en backlinje, der lige nu er rent dansk. 

Fynboerne har sagt farvel til sidste sæsons udenlandske backer Cole Candella og Brock Beukeboom. Sidstnævnte fortsætter i Danmark hos Frederikshavn. 


Odense skifter filosofi: Vil have stærk førstekæde til at trække læsset SønderjyskE henter ny center: Cam Brown kommer til fra ECHL