Olaf Ellers tropper vandt 2-1 over Metal Ligaens nummer ni

Den unge back fra SønderjyskE, Kasper Diedrichsen, blev matchvinder for U20-landsholdet, der her til aften slog Odense med 2-1.

Det var i parentes bemærket et Odense-mandskab, der manglede et par profiler i form af blandt andre målmand Evan Cowley og den solide back Jeff Beukeboom.

De var på lægterne og en del af 193 tilskuere i den råkolde hal i Odense. Her spottede man i øvrigt også Lucas Bjerre Rasmussen, der heldigvis synes at nogenlunde på højkant igen.

På isen havde Olaf Eller et ganske stærkt agerende U20-landshold, der skøjtede godt og sagtens kunne følge med hjemmeholdet fra Odense.

Kampen bølgede frem og tilbage i det meste af de 60 minutter, og det var Bulldogs, der bragte sig foran i powerplay, da Lukas Lundvald huggede 1-0-målet ind i det 25. minut.

Tre minutter senere udlignede Jonas Jakobsen (Aalborg) til 1-1, da han var først over en retur inde foran Nicolai Kristiansen, der havde fået tjansen i buret i aften.

Kort inde i tredje periode satte Kasper Diedrichsen 2-1-scoringen for U20-landsholdet på et skud fra blå linje, og den føring holdt altså hjem for de rød-hvide, der for anden gang i sæsonen fik ganske fin træning mod seniorspillere, nøjagtig som det har været hensigten med kampene.

FINAL4-RÆSET: Det KAN blive en vild fredag aften Sådan stiller U20-landsholdet mod Odense