Hele fem hold kæmper om de tre sidste pladser i Metal Final4 - det hele kan være afgjort tirsdag, men fredag kan også blive en "ren slutspilsaften", hvor alt er på spil. Se et par scenarier lige her

Metal Final4-ræset er inde i sin absolutte slutfase, og det kan blive en uhyre dramatisk fredag hvis alting flasker sig. Omvendt kan tingene også være afgjort tirsdag aften, hvis resultaterne drejer den anden vej.

Aalborg er kvalificeret til Final4-finaleserien, og i den nedre del af tabellen har vi sagt farvel til Esbjerg, Herning og Odense Bulldogs.

Lige nu er stillingen som følger blandt de fem hold, der kæmper om tre pladser:

Frederikshavn 14/25
Rungsted 13/24
SønderjyskE 14/23
---
Herlev 14/21
Rødovre 14/20

Tirsdag aften er der fuld runde og lad os nu sige – bare for spændingens skyld – at Herning slår Frederikshavn, Rødovre slår Esbjerg, Herlev slår Rungsted og Aalborg slår SønderjyskE – alt i ordinær tid.

Det vil give følgende – dramatiske tabel – inden de sidste fem kampe. Rungsted møder Odense torsdag aften og derefter er der altså fire matcher fredag aften.

Frederikshavn 15/25
Rungsted 14/24
Herlev 15/24
---
SønderjyskE 15/23
Rødovre 15/23

Rungsted har derefter de bedste kort med en hjemmekamp torsdag aften mod Odense, hvor en sejr kan sikre de forsvarende Final4-vindere en billet videre. Et nederlag vil omvendt betyde, at Rungsted også er spil fredag aften, hvor nordsjællænderne spiller i Odense.

FREDAG AFTEN mødes Frederikshavn og SønderjyskE, mens Herlev tager imod Rødovre. Tænk lige en aften, det kan blive, hvis vi går ind til dagen med ovenstående tabel. Det kunne blive vildt.

Den ”kedelige version” i forhold til fredag aften – det vil de ikke mene i Rungsted, Frederikshavn og Vojens - vil være sejre til Frederikshavn, Esbjerg, Rungsted og et point til SønderjyskE tirsdag aften. Det vil give følgende tabel:

Frederikshavn 15/28
Rungsted 14/27
SønderjyskE 15/24
---
Herlev 15/21
Rødovre 15/20

SønderjyskE er grundet 3-2-sejren i Herlev tidligere på sæsonen sikker på at slutte bedre end indbyrdes end Eagles.

Så er der selvfølgelig alle ”mellemtingene”. Frederikshavn og Rungsted har umiddelbart de bedste kort, og det mest ”sandsynlige”, hvis man kigger på form, hjemmebanestyrke osv., er vel, at SønderjyskE og Herlev med Rødovre som outsider kæmper om den sidste plads fredag aften. Det kræver for Rødovres vedkommende, at Mighty Bulls får point i Esbjerg tirsdag aften.

Det gode ved FREDAG AFTEN er, at uanset hvem, der kæmper om pladserne, er der samtidig grundspilspoint på spil. Det vil sige, at ingen af de ”modsatte hold” ikke har noget at spille for.

Programmet frem mod ”knækket” fredag:

Tirsdag: Herlev-Rungsted, Frederikshavn-Herning, Esbjerg-Rødovre, Aalborg-SønderjyskE

Torsdag: Rungsted-Odense

Fredag: Odense-Rungsted, Frederikshavn-SønderjyskE, Herlev-Rødovre, Aalborg-Esbjerg


Rungsted Seier Capital lune på Pulli-forlængelse U20-landsholdet slog Odense Bulldogs i testkamp