Finnens første kontrakt udløber på fredag - Rungsted interesseret i at fortsætte samarbejdet

Rungsted finske back Juuso Pulli har været en succes. Det er der ikke den mindste tvivl om. Siden de forsvarende mestre hentede finnen i slutningen af september, har Rungsted vendt og drejet billedet totalt.

Erik Hjalmarssons mandskab er klatret opad i tabellen, og tæller man CHL-kampene mod HPK Hämeenlinna med, har Rungsted MED Juuso Pulli vundet ni af 11 kampe. Men hans kontrakt udløber på fredag, når Rungsted har besøgt Odense.

Rungsted Seier Capital er i gang med at tale med Juuso Pulli om en eventuel forlængelse af kontrakten, fortæller direktør Thomas Friberg til Metalligaen.dk.

- Vi kan uden tvivl sige, at hans ophold her er gået godt, og vi er allerede i kontakt med hans agent. Jeg har indtryk af, at han har været glad for at være her. Så nu arbejder vi på at få økonomien på plads. Jeg har været i kontakt med ejerne og partnerkredsen, og de er ved at kigge på, om det kan løses, siger Rungsted Seier Capital-direktøren.

Rungsted har udfordringer på backpladserne. Det trækker ud med Mikkel Perssons knæskade. Den unge back har været på isen, men det skadede knæ hævede op, og ifølge Thomas Friberg kan Persson nok forventes tilbage omkring nytår.

- Oscar Schulze og Bertram Jelert er inde i billedet til U20-VM, så vi kan komme i bekneb på backpladserne henover de kommende måneder. En forlængelse med Juuso Pulli er vores førsteprioritet, siger Thomas Friberg.


Kampnoter: Rundt om SønderjyskE-Herlev Eagles FINAL4-RÆSET: Det KAN blive en vild fredag aften