Se hvornår dit favorithold skal spille den første hjemmekamp i den kommende sæson

Knap er sæsonen forbi efter den dramatiske og meget flotte finaleserie mellem Herning Blue Fox og de danske mestre – for anden sæson på stribe – Aalborg Pirates, før vi igen kan begynde at se frem til en ny Metal Liga-sæson.

2023/24-udgaven er igen med den efterhånden klassiske besætning: 9 hold møder hinanden seks gange i grundspillet og lander alle på 48 kampe. Ligastart 1. september med tre kampe. 91 kampe spilles på den populære fredag aften med tirsdag (43 kampe) og søndag (34 kampe) som de næstmest brugte spilledage.

Efterfølgende går de otte bedste hold videre til slutspillet, hvor der spilles bedst af syv kampe fra kvartfinalerne og frem til finaleserien.

Som altid krydres grundspillet med Metal Final4-kvalifikationen, hvor de fire bedste hold efter 16 kampe kvalificerer sig til kampen om sæsonens pokaltrofæ, hvor Herning Blue Fox er forsvarende mester.

”Der blev spillet ishockey på meget højt niveau i løbet af sidste sæson og tilskuertallene var flotte – både i grundspillet, men ikke mindst i slutspillet, hvor der var fyldte haller til stort set alle de afsluttende kampe. Allerede nu har vi konturerne til ni klubber, der ambitiøst bygger op til den kommende sæson. Vi tror på, at Metal Ligaen bliver endnu bedre i den kommende sæson,” siger ligachef Kim Pedersen.

Grundspillets 216 kampe havde et tilskuersnit på 1632 besøgende pr. kamp, mens slutspillets 44 kampe bød på 2592 besøgende pr. kamp. I alt over sæsonen blev det til 1793 tilskuere pr. match.

Her er de ni Metal Liga-klubbers første hjemmekamp:

  • Herning Blue Fox: 1. september mod SønderjyskE
  • Herlev Eagles: 1. september mod Odense Bulldogs
  • Rungsted Seier Capital: 1. september mod Rødovre Mighty Bulls
  • Esbjerg Energy: 3. september mod Rungsted Seier Capital
  • Rødovre Mighty Bulls: 4. september mod Herning Blue Fox
  • Aalborg Pirates: 5. september mod Herlev Eagles
  • Odense Bulldogs: 5. september mod Frederikshavn White Hawks
  • SønderjyskE: 5. september mod Esbjerg Energy
  • Frederikshavn White Hawks: 8. september mod Rødovre Mighty Bulls

Grundspillet afsluttes 5. marts 2024, slutspillet går i gang umiddelbart derefter.

Hele programmet kan ses ved at klikke her: 

 


Frederikshavn og Aalborg i "Slaget om Nordjylland" i testkampene HÅNBERG TIL HERNING: Frederikshavn-træner overtager i Herning