Redaktionen her på Metalligaen.dk sætter ugens hold som en A-kæde med de mest markante spillere i ugens kampe. Her er ”de seks udvalgte” baseret på ugens kampe:

Målmand: Samuel Jukuri (Frederikshavn): Ok, Jukuri og Frederikshavn tabte hjemme mod Rødovre, men derfor var det et udslag af karakterstyrke, at finnen vendte tilbage og leverede et rent bur i Esbjerg et par dage senere.

Back: Shane Hanna (Rungsted) Han slap mere end hæderligt fra nederlaget i Aalborg med to scoringer og næsten 25 minutters istid. Desuden fik Hanna +4 mod Herlev og igen næsten en halv kamp på isen.

Back: Daniel K. Nielsen (Herning) Var en ren maskine fredag aften i Rødovre, hvor han noterede sig for 29:40 minutter for gæsterne, der var smalle på backsiden. Ikke noget at sige til, at han fik hvile søndag mod U20-landsholdet.

Forward: Julian Jakobsen (Aalborg) Strålende kamp mod Rungsted med to scoringer på knap 19 minutters spilletid. Satte tre tacklinger og vandt små 67 procent af sine faceoffs. Stærk indsats af Pirates-kaptajnen.

Forward: Grayson Downing (Esbjerg) Ok, han var ikke på toppen mod Frederikshavn, men i sin sæsondebut og comeback-kamp i Herlev overbeviste han med glidende skøjteløb, stort overblik og en enkelt scoring. Han kan blive et stort aktiv for Esbjerg.

Forward: Lasse Lassen (Herning) Et vældigt aktiv, da Herning omsider vandt på Sjælland igen. 11 skud på mål, 7 chancer og to mål – det ene matchafgørende blot fem sekunder før tid. Har han fundet målnæsen igen?

OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls Masser af Metal Liga-spillere i den nyeste U20-VM-bruttotrup