Seks spillere har fået plads på ugens hold

Vi iler her efter nytår med den første udgave af ugens hold. Der var blot fire kampe – desværre – mellem jul og nytår, og det sender følgende seks spillere ind på den første ”A-kæde” i 2021.

Målmand: Ville Kolppanen (Rungsted Seier Capital) – 23 redninger og den eneste målmand, der holdt nullet i en af nytårskampene. Rungsted vandt stensikkert med 4-0 over Rødovre og Kolppanen stod fejlfrit.

Back: Mads Larsen (Frederikshavn White Hawks) To solide kampe mod Aalborg og specielt i den første kamp i Frederikshavn markerede han sig rigtig stærkt med en scoring. Landsholdskandidat til en af de yderste pladser hos Heinz Ehlers.

Back: Eemeli Räsänen (Frederikshavn White Hawks) Havde en stor aktie i den defensiv, der reddede Frederikshavns sejr hjem i returopgøret mod Aalborg. Spillede som altid med stor og stærk autoritet, skød på mål og passede sine defensive pligter. Mest istid i nytårskampene.

Forward: Joseph Jonsson (Herlev Eagles) – var helt outstanding i Herlevs 8-3-sejr over Rødovre, hvor han scorede fire gange og legede ”totalt kispus” med gæsternes defensiv. Ligaens bedste spiller netop nu.

Forward: Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev Eagles) – Lidt i skyggen af Jonssons fire kasser leverede ”Flash” såmænd også en storkamp. Mål og fire assister, stor dag i oplæggerens rolle. Altid hårdtarbejdende og ekstremt værdifuld for Herlev.

Forward: Patrick Bjorkstrand (Aalborg Pirates) – To habile kampe af den seneste TISSOT månedens spiller, der snart skal afløses af en ny mand. Bjorkstrand lavede tre point i de to kampe og var samtidig i +3 i plus/minus-statistikken.


COVID 19 aflyser kampen mellem Aalborg og Odense VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Frederikshavn