Odense Bulldogs og Esbjerg Energy stærkt kørende på ugens hold

Målmand: Samu Perhonen (Odense Bulldogs) Leverede vel sin absolut bedste weekend i dansk ishockey med en pragtpræstation i Vojens fredag aften og flere virkelig vigtige og flotte redninger søndag mod Herlev. Måske på vej mod storform til playoffs?

Back: Jannik Christensen (Esbjerg Energy): En række udvisninger trækker ens smule ned, men Christensen leverede masser af gode ting og ikke mindst tre point og en plus/minus-rating på +4, da Esbjerg i den grad fik sig genrejst i løbet af ugen med sejre over Rungsted gange to og Frederikshavn.

Back: Nicolai Weichel (Odense Bulldogs): Leverede tre assister fredag aften i Vojens og er uden sammenligning den Odense-spiller, der noterer mest istid. I weekenden 49 minutter i to kampe. Har i den grad rejst sig og taget ansvar og ser nu ud til at udfolde det potentiale, der allerede var at se hos ham for tre-fire sæsoner siden. 

Forward: Mathias Mølgaard (Odense Bulldogs) Sikke dog en weekend for den lange Mølgaard. Scoring i powerplay mod SønderjyskE fredag og en pragtkamp søndag mod Herlev, hvor han leverede både assist og mål i undertal. Er i gang med en "karrieresæson", hvor han virkelig har fået hul på bylden. 

Forward: Rasmus Bjerrum (Esbjerg Energy) Blandt mange fine angrebspræstationer hos Esbjerg i en flot uge, belønner vi Rasmus Bjerrum, der blev en suveræn man of the match i 4-1-kampen mod Rungsted på hjemmebane, hvor han lavede tre af sine fire point i indeværende uge.

Forward: Teemu Pulkkinen (Herning Blue Fox) Hvilken drømmedebut for Pulkkinen - lige bortset fra, at Herning altså kun fik et point med fra Rungsted. Finnen stod for to mål og to assister i Bitcoin Arena og havde tilsyneladende gavn af nyt miljø. Han havde ikke lavet point i sine otte seneste kampe i Finland. 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks Rødovre har tre målmænd ude på ubestemt tid