Kampstart 20:15 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital har travlt for øjeblikket.

De forsvarende mestre spiller kamp nummer fire på en uge og kom ganske godt ud af fredagen med en 6-5-sejr over Herning efter et smukt overtidsmål, der var glimrende orkestreret af Olsson og Persson.

Forinden havde Rungsted dog spillet et par halvdårlige kampe mod Esbjerg og 15 mål imod i løbet af tre kampe på en uge siger ganske meget om, at defensiven lige skal på plads hos de forsvarende mestre, før Hjalmarsson for alvor kan præsentere sit hold som værende slutspilsklar. 

Til gengæld er Corona-lungerne nu endelig visket bort og undertegnede vil stadig vove at påstå, at Rungsted bliver en farlig faktor i en kvartfinale, hvis holdet kan spille sig i form. 

Frederikshavn White Hawks kommer fra en tæt kamp mod Esbjerg, som endte 2-1 til gæsterne efter straffeslag. En tæt kamp, der mindede om en slutspilsmatch og hvor Jari Pasanen allerede inden kampen proklamerede, at han var på vej for at bygge op mod de kommende kvartfinaler og Metal Final4. 

Formentlig kommer Frederikshavn med samme fokus i aften og derfor bliver det formentlig det sædvanlig tætstående White Hawks-hold, der stiller op til kampen i Bitcoin Arena i aften.

Det forventer vi: Med Rungsteds mange mål imod i sidste uge kunne man også sagtens forestille sig, at defensiven er udgangspunktet for hjemmeholdet og dermed kan kampen sagtens blive målfattig. 

Hold øje med: Mattias Persson lavede finurligheder mod Herning og er altså en virkelig x-faktor for Rungsted, når vi kommer frem til kvartfinalen. Det samme kan Mads Larsen blive for Frederikshavn med sin offensive spillestil og evnen til at være mønsterbryder. 

Skader/karantæner: Rungsted havde endnu ikke fået Bergholt, Hardt eller Røndbjerg klar til sidste uge. Frederikshavn var uden Jeppe Vinther mod Esbjerg. 

De indbyrdes kampe: Femte opgør mellem de to mandskaber i indeværende sæson. Frederikshavn vandt de to første, mens Rungsted har snuppet de to seneste opgør med fem point til følge. 

Statistikken: Frederikshavn har ikke tabt i ordinær spilletid i de seneste fem kampe. Tre gange har White Hawks dog tabt bonuspointet i overtid/straffe. De to andre kampe er vundet rent. Rungsted står med syv point i de seneste fem matcher. 


Finsk back forstærker Esbjerg Energy UGENS HOLD: Se hvilke seks spillere, der er kommet med