Tre unge spillere har i den kommende sæson kontrakt med Frederikshavn White Hawks

Det er en god uges tid siden, at White Hawks TV leverede et statusinterview med Jari Pasanen, hvor den finske træner fortalte lidt om trupsammensætningen for den kommende sæson.

Her glædede Pasanen sig over, at sommertræningen bød på hårdt arbejde fra spillerne og kunne samtidig afsløre, at han i den kommende sæson har tre unge spillere på kontrakt.

Christoffer Åkesson er den mest kendte af dem, og har allerede gjort sig glimrende bemærket i Metal Liga-regi.

- Ham kender vi, og vi ved, at han er en god spiller. Desværre var han syg to gange i løbet af sidste sæson og missede på den konto seks måneder. Nu er han ved godt helbred og kan formentlig gøre et godt indtryk i næste sæson, siger Pasanen til White Hawks TV.

Åkesson er 21 år og har spillet 107 Metal Liga-kampe. Han har skrevet under for en enkelt sæson i Frederikshavn. 

Det er blevet til en toårig kontrakt til Philip Nolsøe, der er opvokset i Aalborg, men altså nu er frederikshavner. Nolsøe er blot 17 år, men træner Pasanen forventer, at Philip Nolsøe, der er angriber, nok skal få White Hawks-kampe i den kommende sæson.

Christopher Mulberg er også blot 17 år, spiller back og er klar til en sæson i Frederikshavn, hvor han træner med White Hawks, men også er med for at lære Metal Liga-tempoet at kende. 

Alle tre har været inde omkring de danske ungdomslandshold, og det er formentlig Christoffer Åkesson, der bliver mest at se i den kommende sæson i Nordjyske Bank Arena. 

 


FIRE ÅR TIL PATRICK BJORKSTRAND I AALBORG "METAL LIGA-GENFORENING" i Frankrig: Bejmo og Silfver skal træne under tidligere Odense-coach